ACI Energi ApS
aci energiFulbyvej 4 G
4180 Sorø
Tlf. 57 64 53 15
info@aci-energi.dk

25 års “varm” erfaring
Synes du også, at din varmeregning er lidt for høj, så er der hjælp at hente hos ACI Energi. VVS-firmaet har over 25 års erfaring med energibesparende og miljørigtige installationer.

Ole Ingemann Johansen, der er vokset op i Sorø, står i spidsen for firmaet, der med tiden har opdyrket trofaste relationer til en lang række midtsjællandske kunder. De findes især i Sorø og omegn, men firmaet løser VVS-opgaver på hele Sjælland. Blandt kunderne er både boligejere, boligselskaber, virksomheder og offentlige institutioner.

Varme er firmaets speciale. Olie, naturgas, solvarme, jordvarme og biobrændsel – uanset hvilket system du har eller ønsker, kan ACI Energi hjælpe dig.

Nyt bad
Drømmer du om et nyt badeværelse? ACI Energi bygger badeværelser i totalentrepriser. Det er i sagens natur VVS-arbejdet der ligger til grund, når et badeværelse skal bygges fra grunden, og ofte også når der er behov for en ombygning.

Men murere, tømrere, elektrikere og malere skal som regel ind over, og Ole Ingemann har solide samarbejdspartnere indenfor disse fag. Således kan du som bygherre læne dig tilbage i tryg overbevisning om, at der er styr på kvalitet, deadlines og pris, når du skal have et nyt badeværelse.

aci energi bilRent vand
ACI Energi har også stor erfaring med vedligeholdelse af vandværker. Forsyningen med drikkevand er en kompleks proces, hvor overfladevand eller grundvand skal indvindes og distribueres. Det sker i Danmark fra massevis af kommunale og private vandværker. På landet er en del husstande tilsluttet enkeltforsyningsanslæg, og som alle andre brønde og ledninger, kræver også disse hyppig vedligeholdelse.

Få et uforpligtende tilbud
ACI Energi løser både små og store opgaver, og ethvert projekt tager udgangspunkt i en grund rådgivning og behovsafdækning.

Du er altid velkommen til at kontakte ACI Energi på telefonnummer 20 28 44 44 eller sende en mail via hjemmesiden. 

sølvpartner