Acalls ApS
Energiens Hus
Energivej 3
4180 Sorø
Tlf. 78 79 77 77

Acalls har specialiseret sig i telefonpasning for små og mellemstore virksomheder, i første omgang på Sjælland. Acalls tilbyder telefonpasning i en gratis prøveperiode på 30 dage. Udover telefonpasning, tilbyder Acalls kalenderbooking, mailovervågning og kontorservice.

Med andre ord er Acalls det driftssikre og omkostningseffektive alternativ til en vikar ved sygdom, kurser eller ferie. Blandt kunderne er behandlere, håndværkere, butikker og servicevirksomheder, der vil sikre en god og stabil kontakt til klienter, kunder og leverandører.

Acalls frigiver virksomhedens tid til nye kunder, salgsarbejde og andre værdiskabende aktiviteter ved at minimere telefonafbrydelser i hverdagen. Kunder og samarbejdspartnere er i trygge hænder hos Acalls, der altid besvarer telefonen med imødekommenhed og situationsfornemmelse. Alle kunder får en personlig og vidende behandling, så de ikke lægger mærke til, at det er en ekstern service, der svarer telefonen. Med professionel telefonpasning er der ingen kunder, som ringer forgæves.

Acalls, der er stiftet og drives af Kirsten Schmidt, udmærker sig ved voksne, stabile medarbejdere, der behandler alle kunder og opkald med nærvær og respekt. Kirsten har solide 17 års erfaring som receptionist i et stort revisionsfirma i København suppleret af 3 år med opsøgende telefonsalg for en jysk virksomhed til entreprenørbranchen.

Der erfarne medarbejdere hos Acalls sørger for en stram kalenderstyring uden dobbeltbooking på en måde, der levner tid til ordrebehandling. Med Acalls mailservice undgår du, at mails hober sig op i din indbakke. Du sikrer at alle relevante henvendelser bliver besvaret hurtigt og fyldestgørende, og at der jævnligt bliver ryddet ud i spam.

Det er ikke altid nødvendigt at hyre en vikar. Når der er ekstra travlt eller personalmangel kan Acalls træde til og aflaste med telefonpasning, mailservice og mødebooking. Firmaet i Sorø tilbyder kontorservice på timebasis, ugebasis og månedsbasis, og du betaler kun for den tid, der bruges.

Kirsten Schmidt