az-glas-vinduerAZ Glas Sorø  
Slagelsevej 16
4180 Sorø
Tlf. 30 30 00 42

AZ Glas Sorø på Facebook 

15 års erfaring med glas
I flere år var det sådan, at man kiggede forgæves, når man forsøgte at finde en glarmester i Sorø. Sådan er det heldigvis ikke mere. I 2016 flyttede Kim Sørensen sin veletablerede glarmestervirksomhed fra Flakkebjerg til en mere central placering og større lokaler på Slagelsevej.

Virksomheden, der blev etableret i 2006, har endvidere afdelinger i Slagelse og Næstved, hvorfra man løser opgaver i hele landet, dog primært i region Sjælland. Her er vi gode til at handle lokalt, og det gælder ikke mindst gør det selv-opgaver, hvor kunderne har brug for hjælp til eksempelvis sandblæsning af motiver, tilskæring af spejle og indramning af billeder.

Men AZ Glas Sorø udfører også mange store opgaver for private husstande, erhvervsdrivende, kommuner og kirker. Blandt storkunderne finder man Slagelse Kommune, Rosenborg Slot, A.P. Møller-Mærsk, Nationalmuseet og Bilka.

az-glas-ruderEr uheldet ude, skifter AZ Glas Sorø din rude!
Det er ærgerligt at få smadret en rude, ikke mindst når det skyldes hærværk eller indbrud. I disse tilfælde er det vigtigt med hurtig udrykning, og AZ Glas Sorø tilbyder således døgnvagt til alle i Sorø og omegn.

“Vi dækker af, tager mål til en ny rude, bestiller den, sørger for levering og montering – og slutter af med at tage kontakt og sende regningen til dit forsikringsselskab. På den måde slipper du for at tage dig af skaden selv – fordi du trygt kan overlade arbejdet til en fagmand”, fortæller Kim Sørensen, der har stor erfaring med at reparere glasskader hos butikker. 

Se godt ud!
AZ Glas Sorø træder naturligvis også til i forbindelse med nybyggeri og renovering og byder ind med vinduer og døre, altaner og drivhuse af alle slags.

Din glarmester i Sorø medvirker endvidere, når badeværelset skal shines op – en pæn og praktisk glasafskærming af din bruseniche eller et stort spejl, der passer præcist til dit wellness-rum, hører til rutineopgaverne.

Skal du have optimeret til lavenergiruder eller termoruder, eller ønsker du solafskærmning, kan du ligeledes få et godt tilbud hos AZ Glas Sorø.

Kontakt AZ Glas Sorø

az-glas-sandblaesning

az-glas-spejl

az-glas-brusebad

Sølvpartner