az-glas-vinduerA-Z Glas
Slagelsevej 16
4180 Sorø
Tlf. 30 30 00 42

A-Z Glas på Facebook 

15 års erfaring med glas
I flere år var det sådan, at man kiggede forgæves, når man forsøgte at finde en glarmester i Sorø. Sådan er det heldigvis ikke mere. I 2016 flyttede Kim Sørensen sin veletablerede glarmestervirksomhed fra Flakkebjerg til en mere central placering og større lokaler på Slagelsevej.

Virksomheden, der blev etableret i 2006, har endvidere afdelinger i Slagelse og Næstved, hvorfra man løser opgaver i hele landet, dog primært i region Sjælland. Her er vi gode til at handle lokalt, og det gælder ikke mindst gør det selv-opgaver, hvor kunderne har brug for hjælp til eksempelvis sandblæsning af motiver, tilskæring af spejle og indramning af billeder.

Men A-Z Glas udfører også mange store opgaver for private husstande, erhvervsdrivende, kommuner og kirker. Blandt storkunderne finder man Slagelse Kommune, Rosenborg Slot, A.P. Møller-Mærsk, Nationalmuseet og Bilka.

az-glas-ruderEr uheldet ude, skifter A-Z Glas din rude!
Det er ærgerligt at få smadret en rude, ikke mindst når det skyldes hærværk eller indbrud. I disse tilfælde er det vigtigt med hurtig udrykning, og A-Z Glas tilbyder således døgnvagt til alle i Sorø og omegn.

“Vi dækker af, tager mål til en ny rude, bestiller den, sørger for levering og montering – og slutter af med at tage kontakt og sende regningen til dit forsikringsselskab. På den måde slipper du for at tage dig af skaden selv – fordi du trygt kan overlade arbejdet til en fagmand”, fortæller Kim Sørensen, der har stor erfaring med at reparere glasskader hos butikker. 

Se godt ud!
A-Z Glas træder naturligvis også til i forbindelse med nybyggeri og renovering og byder ind med vinduer og døre, altaner og drivhuse af alle slags.

Din glarmester i Sorø medvirker endvidere, når badeværelset skal shines op – en pæn og praktisk glasafskærming af din bruseniche eller et stort spejl, der passer præcist til dit wellness-rum, hører til rutineopgaverne.

Skal du have optimeret til lavenergiruder eller termoruder, eller ønsker du solafskærmning, kan du ligeledes få et godt tilbud hos A-Z Glas.

Kontakt A-Z Glas

az-glas-sandblaesning

az-glas-spejl

az-glas-brusebad