SAVEUS, Nicklas Sahl og Gasbox samt Maria Bramsen og Anne Dorte Michelsen fra Tøsedrengene sikrer fest og fællessang til årets fest i Sorø.

I december blev de første 500 billetter til dette års Fest i Parken udsolgt på rekordtid. Nu kan festivalen i Sorø så afslørede samtlige artister, der skal stå for at skabe en fest, når Fest i Parken løber af stablen 20.juni 2020.

Det fortæller Sofie Due Jørgensen fra Parnas Natur & Aktivitetspark, der er initiativtager til Fest i Parken:

”Fest i Parken favner bredt, og vi har derfor lagt os i selen for at sammensætte et musikprogram, hvor der er noget for hele familien. Med SAVEUS, Nicklas Sahl, Gasbox og Maria Bramsen & Anne Dorte Michelsen får publikum en perfekt musikalsk cocktail, der lægger op til både fest, nostalgi og fællessang, og vi glæder os til at se dem alle på scenen ved Sorø Sø.”

De nyere musikoplevelser til årets Fest i Parken er lagt i hænderne på SAVEUS og Nicklas Sahl. SAVEUS ramte hitlisterne i 2015 og siden har spillet udsolgte og anmelderroste koncerter og festivaler, mens Nicklas Sahl er godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene.

For de nostalgisk anlagte publikummer byder Fest i Parken på de erfarne entertainere Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen fra Tøsedrengene der byder på en imponerende samling 80’er og 90’er-hits, og Gasbox der leverer de bedste numre fra Gasolins og Kim Larsens store bagkatalog.

Nye tiltag afsløres i løbet af foråret
Fest i Parken har været afholdt siden 2018 og er kendetegnet af hyggelig festivalstemning, lækker mad og gode musikoplevelser i smukke omgivelser omkring Sorø Sø. Festivalen udvikler og finpudser løbende sit koncept, og i løbet af foråret vil der blive afsløret en række nye tiltag på Fest i Parkens hjemmeside og på Facebook.

Man kan sikre sig en billet til årets Fest i Parken for 400 kr. frem til 15. juni, hvorefter billetten koster 500 kr.

Billetter kan købes her: https://www.billetsalg.dk/Event/Fest%20i%20Parken%202020/2588

Del på sociale medier