På Peter Damsvej 70 skulle Galleri Soli, i dag, have fejret deres 25 årsjubilæum. Først lå galleriet i Sandved ved Fuglebjerg fra 1995, og i 2016 flyttede Galleriet til Sorø. Desværre på grund af coronasituationen må jubilæet fejres på et senere tidspunkt!

Soli Madsen føler sig meget taknemmelig for den kæmpehjælp, som hendes mand, Hans Madsen, har ydet i flere årtier. Først udstillede hun alle vegne uden galleri, men det fik så store proportioner, at hendes mand fik idéen om et meget stort Galleri Soli. Udstillingerne fortsatte stadig både herhjemme og mere og mere i udlandet.

Hans Madsen stod for indretningen af det første og andet galleri, samt indramningerne. Galleriet indrammer og renser også billeder for kunder, og Soli restaurerer gamle værker, også af kendte kunstnere eller for kirker.

Her præsenteres både Solis malerier og datteren Cecilia Madsens glaskunst, samt indbudte kunstnere, i varierede teknikker. Lige nu kan du opleve grafiske værker af Klaus Brage.

Soli siger, at parret altid har arbejdet meget for hendes karriere. Og det har givet så mange glæder, både til dem selv, men også til flere tusinde besøgende. Parret glæder sig derfor meget til at genåbne, når coronasituationen tillader det, snarest muligt!

Del på sociale medier