Den 17. juni havde Bjernede Kirke inviteret til hyggelig sommerkoncert med Hvidekoret. 

Koret udstrålede sol og sommer fordi Clara Poulsen havde bedt dem om, at klæde sig i farverigt tøj. Scenen var sat for en stemningsfuld aften med flot korsang, solo og fællessang og trompetspil, som gav en andagtsfuld stilhed.

Programmet var fyldt med forskellighed og blev åbnet med fællessangen “Danmark nu blunder den lyse nat” akkompagneret af pianist Ingegerd Hennelund og trompetist Line Hansen. Begges akkompagnement løftede fællessangen og forventningen til aftenen.

Under ledelse af dirigent og pianist Clara Poulsen sang koret forskellige numre som “Mit Stille Hjerte”, “Syng om Freden Guds Engle”, “Åbent Hjerte” og “Et hus at komme til”, “Down by the Riverside”. Og denne gang med solisterne Jennie, Connie og Jørgen. Publikum gav stor applaus til koret og solisterne.

Imellem korets flotte sang optrådte Michael Kammer med bl.a. “Endnu en gang” og trompetist Line Hansen, hvor publikum lyttede andagtsfuldt til det smukke stykke “Jeg har hørt om en stad”, som fyldte kirkerummet.

Efter hyggen i Ringerhuset sluttede aftenen med fællessang af Midsommervisen akkompagneret af trompetspil fra kirkens loft.

Tak til Bjernede Kirke for de dejlige stemningsbilleder: 

GemGem