ParnasHusets Cafe dannede torsdag rammerne for endnu en skøn og ikke mindst herligt underholdende pigeaften. Denne gang med Ellen Hillingsøs befriende og morsomme foredrag “Stram op – og tag en morfar” som aftenens omdrejningspunkt.  

“En røv falder jo 12 cm på et liv!” lød nogle af de første ord fra Ellen Hillingsø, som indlevende og engagerende fortalte om, hvilken betydning evnen til at kunne stramme op, men også evnen til at kunne “tage en morfar”, havde haft gennem hendes liv.

Det var en personlig beretning fyldt med genkendelige hverdagssituationer og skønne anekdoter præsenteret med masser af humor og stor selvironi. Der blev ikke lagt fingre imellem, når Ellen uhøjtideligt og med et glimt i øjet blandt andet udstillede sin egen skrøbelighed, usikkerhed og hverdagsgrimhed. Et stærkt underholdende foredrag fyldt med inspiration til de mange tilhørere.

Før og efter foredraget sørgede ParnasHuset for en lækker tapasanretning og kage, som det var muligt at nyde, mens der blev snakket og shoppet i de flotte boder.

Her kunne man fx finde Julie Sandlous nyeste smykkekollektion Bamboo hos Lange, få vejledning om, hvordan man fik et smukt smil hos Tandlægehuset, mens Mokala Indretning præsenterede forskellige stemninger til brug i indretningen.

Der var desuden herlige finurligheder hos Sannes Blomst, demonstration af sundhedsarmbåndet HELO, nyheder fra Optiker Øjensynligt og tøjforretningen von Ib Feldt, inspirerende grafiske plakater og postkort af Tina Nisted-Bruun og skønne samerarmbånd og sælskinstasker fra Xinna.dk. Hos Cups Coffee kunne man få smagsprøver på kaffe fra deres familiedrevne mikroristeri, mens man hos Sense-konsulent Nanna Lynge kunne få målt sin Body Age.

Alt i alt et utrolig flot arrangement og en inspirerende aften hos ParnasHuset.

 

GemGemGemGemGemGemGemGemGemGemGemGemGemGemGemGem

GemGemGemGem

GemGem