28 glade Jump4fun nature børn og unge fra Ruds Vedby og Dianalund fik tirsdag d. 28. februar bevæget sig og skabt nye venskaber til fællestræningen ude foran Ruds Vedby hallen.

Til træningen blev der både trillet og løbet med bildæk, gledet på maven ned af en sæbebane, kørt ræs med en sæbekassebil og lavet forskellige samarbejdsøvelser – blandt andet på Ruds Vedbys længste ski.

Carina Vestergaard, Jump4fun

Stærkt samarbejde
Træningen af Jump4fun nature udføres af ildsjæle fra Ruds Vedby IF og Dianalund IF, som brænder for at gøre en forskel for overvægtige og sårbare børn. Jump4fun nature bygger på et stærkt samarbejde mellem instruktørerne i de to foreninger.

Sara Andersen på 12 år går til Jump4fun nature i Dianalund. “Det er sjovt, fordi man lærer nogle nye at kende. Det er svært at sige, at én ting er specielt sjovt. Det hele er sjovt. Fællestræningen er rigtig sjov, fordi vi også er uden for. ”

Instruktør på Jump4fun nature i Dianalund Lasse Røhmann kan allerede nu efter en måned mærke, at det har hjulpet Sara.

“Fra hun den første gang skulle have mig i hånden hele tiden under første træning, til nu at hun selv deltager aktivt i aktiviteterne og er god til at hjælpe de andre børn på holdet”.

Kom med
Jump4fun nature træner hver tirsdag og torsdag kl. 17-18 i Ruds Vedby. Vi mødes ude foran Ruds Vedby hallen, Skolegade 15, 4291 Ruds Vedby. I Dianalund træner vi indtil videre tirsdage kl. 16-17, men vi arbejder på, at starte endnu en træning op torsdage. Vi mødes på parkeringspladsen ude foran Holbergskolen, Sømosevej 48, 4293 Dianalund.