I hverdagen er det vigtigt, at man kommer lidt udenfor og får noget frisk luft i lungerne. Det er nemlig rigtigt sundt for både kroppen, men også for hjernen. Det kan dog være lidt svært, hvis man ikke helt ved, hvad man kan lave udenfor, som vil gøre, at man får mere frisk luft.

Du kan eventuelt overveje at lade bilen stå sommetider, hvis du ikke skal så langt. I stedet kan du hoppe på cyklen, og få en god cykeltur ud af det. hvis du ikke er vild med at cykle, kunne det måske hjælpe at få fat i en lækker elcykel. Der er også andre ting du kan gøre, som vil give dig lidt frisk luft i hverdagen.

Gå flere ture – alene eller med familie og venner
Noget rigtigt simpelt men meget effektivt, hvis du gerne vil have noget frisk luft, er at gå en tur. På den måde får du også en del motion, og det er jo altid sundt. Denne gåtur kan dog gå hen og blive lidt kedelig, hvis man altid skal gå selv. du kan derfor overveje at tage familien med dig, så i alle sammen kan gå en tur sammen.

I kan jo aftale, at i hver aften efter aftensmaden vil gå en god lang tur. Det vil helt sikkert også være sundt for resten af familienat komme ud i den friske luft lidt. Du kan også spørge forskellige venner, om de sommetider vil med ud og gå en tur.

Start på en hobby, der forgår udendørs
Hvis du gerne vil bruge mere tid udenfor, kan du forsøge at finde en hobby, der forgår udenfor. Det kunne være noget som at kigge på fugle. Her kan du ikke kun lære en masse nyt om fugle, men også få en god omgang frisk luft.

Foto: JTL