I et stærkt samarbejde mellem Slagelse Erhvervscenter, Kalundborgegnens Erhvervsråd, Sorø Erhverv, Ringsted Erhverv og Succes Online tilbydes virksomheder nu to gratis workshops, der har til formål at gøre dem blandt de bedste på nettet.

Det skriver Sorø Kommune i en pressemeddelelse.

Succes Online – et initiativ af Google i alliance med Erhvervsstyrelsen, PwC, DI, IVÆKST, som har fokus på at løfte digitaliseringsniveau hos danske virksomheder.

Succes Online har siden 2012 hjulpet mere end 25.000 virksomheder i hele Danmark med at se mulighederne på nettet.

Igennem Succes Online har Sorø Kommune allieret sig med nogle af Danmarks skarpeste digitale eksperter, der skal hjælpe virksomheder med at sælge flere varer på nettet.

Workshops med resultater
97% af de små- og mellemstore virksomheder, som deltog på workshops i løbet af 2016, vil implementere en eller anden form digital ændring i deres forretning. Det er derfor målsætningen, at lige så mange af Sorøs virksomheder får motivation til at gå digitalt med deres forretning.

Digitalisering kan nemlig sætte fuld gang i vækst, eksport og jobskabelse. Rapporter fra bl.a. Boston Consulting Group (BCG) peger i retning af, at Danmark kan blive et meget rigere samfund, hvis vi formår at omfavne digitaliseringens mange muligheder.

“Digitalisering er kommet for at blive. I Danmark har vi en unik chance for at få mest muligt ud af digitaliseringen, hvis de små- og mellemstore virksomheder udnytter potentialet til fulde. Ifølge Boston Consulting Group kan vi i Danmark skabe 150.000 nye jobs frem mod 2020. Dette har også stor betydning for den enkelte virksomhed.

Da over 50 % af al detailhandel i Danmark kommer til at foregå digitalt i 2020, vil det blive markant sværere at drive en succesfuld virksomhed uden en god online tilstedeværelse. Heldigvis er der masser af gode kræfter, der gerne vil hjælpe – både offentlige og private. Så det er bare om at komme i gang, for det bliver ikke lettere af, at man venter længere,” udtaler Jesper Eiby Christoffersen, ansvarlig for små og mellemstore virksomheder hos Google Danmark.

Skal din virksomhed deltage? 
Partnerskabet mellem Slagelse, Kalundborg, Sorø og Ringsted lokale erhvervsfremmeorganisationer tilbyder forløbet helt gratis. De to Succes Online-workshops dækker bl.a. over søgemaskinemarkedsføring, sociale medier og e-mailmarkedsføring. Hver deltager får sin egen handlingsplan, der hjælper med at prioritere deres næste digitaliseringsindsats.

For at gøre forløbet endnu mere effektiv har arrangørene valgt at køre 2 værksteder – et for begyndere og andet for øvede, og du kan vælge din gruppe ved tilmelding.

De tre workshops finder sted:

  • Kick-off: Bliv bedst på nettet, torsdag den 12. oktober 2017 klokken 16:00-20:00
  • Værkstedet for begyndere: Fra tjekliste til handlingsplan, torsdag den 26. oktober 2017 klokken 16:00-20:00
  • Værkstedet for øvede: Fra tjekliste til handlingsplan, torsdag den 9. november 2017 klokken 16:00-20:00

For yderligere information og tilmelding kan man kontakte Sorø Erhverv på mail: erhvervsservice@soroe.dk.