Lynge Broby IF og Team AS er klar til at byde fodboldglade børn velkommen til en spændende, anderledes og udfordrende uge med DGI’s fodboldskole i sommerferien. Tilmeldingen er åben.

Det skriver DGI til Dit Sorø.

Der bliver masser af muligheder for at træne både teknik og tempo i Sorø, når Lynge Broby IF og Team As i fællesskab afholder fodboldskole i uge 28 på banerne på Frederiksberg. Tilmeldingen er åben, og det er med at være vaks på tasterne, hvis man vil sikre sine børn en plads. Skal du være sikker på en plads, skal du tilmelde dig senest 27. maj.

Dygtige instruktører står bag øvelserne I 2018 er det den fuldtidsbeskæftiget børnetræner, Carsten Dohm, som står bag øvelserne. Derud-over er der som noget nyt i år lavet et specielt øvelseskatalog til de yngste på fodboldskolen, som Thomas Elmar har konstrueret.

“Alle fodboldskoletrænerne deltager før fodboldskolerne på obligatorisk kursus hos netop Carsten Dohm og Thomas Elmar, så fodboldskoletrænerne er klædt på til at servere spændende fodbold-øvelser for deltagerne”, siger Christian Sloth, der er idrætskonsulent hos DGI.

Foto: DGI.

Mark Strudal besøger fodboldskolen
DGI Midt- og Vestsjælland har et samarbejde med Mark Strudal. Efter den aktive karriere sluttede har Mark uddannet sig som fodboldtræner og har både Brøndby IF og FCN på CV’et. I dag beskæftiger Mark sig næsten udelukkende med børne- og ungdomsfodbold, og vil videreføre noget af fod-boldskolematerialet i praksis til glæde for deltagerne.

Fodboldskole for børn med særlige behov
Foruden den store fodboldskole vil der i år også være en fodboldskole sideløbende, som er for børn med særlige behov. Denne skole er for de børn, hvor der er brug for lidt andre rammer for, at bør-nene har mod på at komme på fodboldskole. Der er plads til maks. 16 deltagere, og der er 4 træ-nere tilknyttet – alle med erfaring indenfor specialundervisningsområdet.

Bliv bedre til fodbold
Traditionen med DGI’s fodboldskoler er over 25 år gammel, og målet med fodboldskolerne er, at fodboldglade drenge og piger får sig en sund og aktiv sommerferieoplevelse. Der er gode mulighe-der for at få nye venner, og så handler det selvfølgelig om at blive bedre til at spille fodbold.

“DGI lægger sammen med klubben vægt på, at fodboldskolerne er lærerige, spændende, udfor-drende og også lidt anderledes. Og der er tradition for, at fodboldskolerne også byder på overra-skelser ud over ‘bare’ fodbold”, siger Christian Sloth.

Alle kan være med
Fodboldskolen er organiseret og ledet af kvalificerede trænere og hjælpetrænere fra klubben, og det er deres fornemmeste opgave at sørge for, at alle deltagerne kan være med – både øvede og ikke øvede. DGI’s Fodboldskoler er nemlig åbne for alle i alderen 7-14 år, både rutinerede og nybe-gyndere indenfor fodboldens verden.