Bor du på det nordlige Frederiksberg eller i Sorø centrum, så er det nu, du skal tilmelde dig, hvis du ønsker fjernvarme i din bolig. Der er nemlig tilmeldingsfrist for etape 1 den 1. marts 2023.

Den 1. marts 2023 er sidste chance for at tilmelde sig fjernvarme, hvis du bor i Sorø centrum eller på det nordlige Frederiksberg. Herefter risikerer du at skulle betale en større engangsudgift. På Sorø Fjernvarmes hjemmeside kan du se et kort over de tre etaper. Du kan også slå din adresse op og se, hvornår/om din bolig kan få fjernvarme.

Fire måder at blive tilsluttet på
Sorø Fjernvarme tilbyder fire forskellige modeller at blive tilsluttet fjernvarmen på. Valg af model afhænger af den enkeltes temperament og økonomi.

Tre af modellerne er abonnementsmodeller med service inkluderet. I to modeller klarer Sorø Fjernvarme hele installationen, du kan blot læne dig tilbage og se til. Har du det bedst med selv at stå for så meget som muligt, med hjælp fra en VVS’er, er det også muligt.

Stort anlægsarbejde kræver stor opbakning
At lægge fjernvarmerør er omfattende, – både økonomisk og arbejdsmæssigt. Derfor er det nødvendigt, at der som tommelfingerregel er 60 % tilslutning til fjernvarme pr. vejnavn, – dog med individuelle tilpasninger i forhold til boligernes placering. Der er derfor god grund til at få naboerne med på vognen, hvis du ønsker fjernvarme.

Skulle din nuværende varmekilde stå af, før fjernvarmen kommer, så hjælper Sorø Fjernvarme dig med at holde eksempelvis dit gasfyr kørende, indtil fjernvarmen kan overtage.

Du skal vælge fjernvarme fordi:
• Fjernvarme er den billigste opvarmningsform set over de sidste 10 år.
• Fjernvarmen i Sorø fremstilles primært på bæredygtigt biobrændsel.
• Fjernvarmeselskaber skal rent økonomisk ”gå i nul” og må derfor ikke opkræve mere end nødvendigt.
• Fjernvarme er lig med høj leveringssikkerhed og ingen støjgener.

Tilmeld dig via affaldplus.dk