Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

List of Begivenheder

Hornung – Ind i stoffet

februar 9 - maj 12

Sorø Kunstmuseum markerer 100-året for maleren Preben Hornungs fødsel med udstillingen 'Hornung – Ind i stoffet'. Udstillingen fokuserer især på de 15 år fra 1970 til 1985, hvor Hornung boede i Alsted Gamle Præstegård nær Sorø med hustruen Ena og sønnen Hans Christian.

Udstilling: SILENT PILOTS AND OTHER CURIOSITIES

februar 23 - marts 24

Kom og oplev Anne Torpes soloudstilling 'SILENT PILOTS AND OTHER CURIOSITIES' i Sorø. Figurer i alle størrelser hober sig op i Anne Torpes malerier. Figurer, som er taget ud af deres oprindelige sammenhæng og sat sammen på ny.

Lene Møller Jensen udstiller malerier på Sorø Bibliotek & Bykontor

marts 4 - marts 31

I marts måned er det Lene Møller Jensen, der udstiller på Sorø Bibliotek & Bykontor. Lene medbringer akrylmalerier i friske glade farver, hvilket er kendetegnende for hendes skønne malerier.

Torbens træer

marts 9 - maj 19

Besøgte du Skjalm Hvides Hus til Kyndelmisse for at indtage et måltid og få varmen? Så så du sikkert også Betty Engholms fine stregtegninger, der indgik som illustrationer til ægtefællen Torben Michelsens bog om Akademihaven i 800 år.

AKT-konferencen 2019

marts 20 09:00 - 16:00

På dette års AKT-konference er der fokus på, hvordan vi skaber muligheder ud af noget, der indimellem ligner kaos. Konferencens formål er at bidrage med den sidste nye forskning inden for adfærd, kontakt og trivsel og at give konkrete bud på praksis.

Kom med på Eksemskole for en aften i Sorø

marts 20 17:00 - 20:30

Astma-Allergi Danmark afholder også i 2019 de populære Eksemskoler over hele landet. Her kan voksne og unge med børneeksem og forældre til børn med børneeksem få gode råd til at håndtere den generende hudsygdom. Den 20. marts foregår det i Sorø.

Biavl for begyndere

marts 20 19:00 - 21:45

Kom med, når LOF Sorø inviterer til biavl for begyndere. På begynderkursus i biavl gennemgår man alt, det der er vigtigt at vide, inden du køber dine første bier.

Degneparken – Tersløse Sogn

marts 21 10:15

Præst: Judith Kobbeltvedt Madsen

Fyraftensmøde: Dianalund Børnehave fra 1973 og frem

marts 21 16:00 - 17:00

Hvordan var det at arbejde i en børneinstitution for 40 år siden? Hvordan var børn dengang? Det vil Lissie Sørensen fortælle noget om, ligesom hun vil komme ind på hele den udvikling, der er sket i Dianalund siden 1973.

Superbanko

marts 21 19:00
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 21. marts 2019 at 7:00pm

PGI – Pedersborg Gymnastik & IF – arrangerer endnu en gang banko i Pedersborg Forsamlingshus.

Fortællekoncert i Kirke Flinterup Kirke – The Springsteen Show

marts 21 19:00

To passionerede Springsteen-fans inviterer denne aften de deltagende med ind under huden på en af tidens største rockkunstnere og sangskrivere, Bruce Springsteen.

Frivilligcentret og Dyreværnet går sammen om at tilbyde dyrlægehjælp til udsatte borgeres kæledyr

marts 22 10:00 - 12:00

Frivilligcenter Sorø og Dyreværnet er gået sammen om at tilbyde dyrlægehjælp til udsatte borgeres kæledyr. Dyreværnet kommer således forbi Frivilligcentret med den rullende dyreklinik Frynseklinikken.

Babettes Gæstebud på Kragerup Gods

marts 22 16:30

Kragerup Gods har “genskabt” rammerne fra filmen Babettes Gæstebud, og håber du har lyst til at opleve denne aften i Karen Blixens ånd. Godskokkene har gjort deres ypperste for at genskabe Karen Blixens lækre 5-retters middag med en afstemt vinmenu.

Intimkoncert med Moonjam på Comwell Sorø

marts 22 18:00

Comwell Sorø inviterer til intimkoncert med det danske band, Moonjam, i akustiske rammer fredag den 22. marts. Koncerten tilbydes som en særlig intimkoncert med middag og inkluderer aperitif, 3-retters lækker koncertmenu og siddepladser til koncerten.

Other Roads

marts 22 20:00

Other Roads har base i England og turnerer flittigt i bl.a. Holland, Tyskland, Spanien og Danmark. De kommer til Danmark i marts, hvor de afholder 8 koncerter. På Kulturcafé Ludvig er de stolte af, at de har udvalgt netop dem til en af deres koncerter.