Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

List of Begivenheder

Soli Madsen udstiller i Regionshuset

april 2 - juni 30

Billedkunstner Soli Madsen fra Galleri Soli i Sorø udstiller i Regionshuset. Det er en meget varieret udstilling med både store, farvestærke malerier og blide, lyse akvareller, men også pastelbilleder på sort pap og værker malet med poscatuscher også på sort pap.

Kunstfotograf TobyO udstiller på Sorø Bibliotek og Bykontor

juni 3 - juni 29

I juni måned 2019 udstiller kunstfotograf TobyO fra Dianalund en række spændende fotografier på Sorø Bibliotek og Bykontor. Om sig selv og sin fotokunst udtaler TobyO: ”Jeg har fotograferet i over 40 år. Stået et utal af timer i mørkekammeret med sort/hvid billeder – dengang dét var teknikken. Jeg har tidligere arbejdet med både tegning, maleri og skulptur, men det er fotografiet, der aktuelt fanger mig mest. Især det fascinerende digitale fotografi. Som med de fleste andre kunstarter handler foto…

Strikkemarked i weekenden

juni 15 - juni 16

Birkegårdens Haver byder igen i år velkommen til Strikkefestival, hvor den internationale strikkedag fejres med masser af garn, strikkepinde, gode opskrifter, ideer og 100 strikkende damer.

Elina Brotherus – Playful Wanderer

juni 15 - september 1

Fejende smukke fotografier med melankolske, maleriske motiver spiller op mod humoristiske, performative videoværker i denne nye udstilling på Sorø Kunstmuseum.

Stort loppemarked

juni 16 10:00 - 14:00

Så er det tid til det årlige loppemarked i Slaglille Bjernede Forsamlingshus! Loppemarkedet er en tilbagevendende tradition, som mange hvert år besøger. Størstedelen af tingene, der bliver solgt, er fra containeren på genbrugen, hvor alle kan sætte ting til "direkte genbrug".

Sommerkoncert i Bjernede

juni 20 19:30

Det er en koncert, som vil appellere til vores sanser, og hvor udvalget af sange vil bære præg af den kommende lyse tid.

Fest i Parken – Musikfestival i Sorø

juni 22

Den 22. juni 2019 vil Parnas Natur & Aktivitetspark i Sorø blive centrum for festivalstemning, lækker mad og gode musikoplevelser i smukke omgivelser. Det sker når Fest i Parken løber af stablen.

Brug sociale medier strategisk og effektivt

juni 22 10:00 - 16:00

Grundkursus om hvordan frivillige/foreninger, der arbejder med socialt udsatte danskere, kan bruge sociale medier til gavn for deres sag.

Emballage som ressource – Temadag om verdensmålene

juni 22 10:00 - 14:00

Når temaet om EMBALLAGE SOM RESSOURCE kommer til Sorø, bliver der dels fokus på TILSTANDEN I VERDENSHAVENE og dels fokus på AFFALDSSORTERING og hvilke store ressourcer, der ligger i al vores affald, med særligt fokus på plastikemballage.

1. s. efter Trinitatis (Stenlille) – Stenlille Kirke

juni 23 09:00

Kirkedag: 1. s. e. trin. Præst: Maria Hjort

Filadelfia – Kolonien Filadelfia Kirke

juni 23 09:00

Kirkedag: 1. s. e. trin. Præst: v/ Marianne Lekven Agerholm

1. s. e. trin. – Munke Bjergby Kirke

juni 23 09:00

Kirkedag: 1. s. e. trin. Præst: Kirsten Jeanette Fogsgaard Beskrivelse: Kirkekaffe

NILØSE – Niløse Kirke

juni 23 09:00

Kirkedag: 1. s. e. trin. Præst: Judith Kobbeltvedt Madsen

Højmesse v/Lis Samuelsen – Sorø Klosterkirke

juni 23 10:00

Kirkedag: 1. s. e. trin. Præst: Lis Samuelsen Beskrivelse: Kirkeårsdag: 1. søndag efter Trinitatis Kirkebil til alle gudstjenester for sognets beboere. Egenbetaling 10,- kr. hver vej til og fra hjemmet. Bestilling af kirkebil til højmesser senest fredag kl. 16.00 direkte hos Taxa Sorø, tlf. 7023 0918

1. s. e. trin. – Bromme Kirke

juni 23 10:30

Kirkedag: 1. s. e. trin. Præst: ,Ingrid Sofie Rosengren