Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Yin Yoga Workshop

8. december 2018 14:00 - 16:30

Du er hermed inviteret til at sætte tempoet ned og skrue ned for stress og jag til Nomiminds Yin Yoga Workshop lørdag den 8. december fra kl. 14.00 til 16.30.

Til denne workshop fusioneres yin yoga og mindfulness. Og Birgitte Bock, der er instruktør, guider dig gennem en 2.5 times YINMIND i stilhed.

Yin yoga er en oplagt yogaform til træning af mindfulness, da man bevæger sig langsomt og roligt, mens man ligger i stillingerne i længere tid. Man vender opmærksomheden indad og overgiver sig til den fulde oplevelse og tilstedeværelse.

I Yin yoga arbejder man dybt i kroppen med at strække sener og bindevæv, mens musklerne er afslappede. Hver stilling holdes i 3-7 minutter og kan betragtes som en lille meditation. Du kan opleve at din praksis hjælper dig med at reducere stress, idet man i den meditative tilstand beroliger sindet og skaber en sundere balance i det autonome nervesystem.

Trænger du til en stund med selvomsorg og ro, eller måske har du haft en periode med ubalance og deraf opstået stress, smerter, uro eller noget helt andet? Så er denne workshop tiltrængt selvforkælelse.

Alle, nybegynder som øvet, er velkommen, det kræver ingen forudsætninger.

Pris: 220 kr.

Sted: I Nomiminds hyggelige lokaler på gården i Stenstrup. Her er der fuldstændig ro, og du er omgivet af naturen. Kom som du er, iført behageligt tøj du kan bevæge dig i. Der er alt, hvad du har brug for i lokalet. Adressen er Stenstrupvej 11 i Sorø.

Instruktør: Birgitte Bock certificeret yoga og mindfulnessinstruktør.

Tilmeld dig på info@nomimind.dk eller på www.nomimind.dk/mindfulnesskurser.

Foto: Nomimind
Foto: Nomimind

Detaljer

Dato:
8. december 2018
Tidspunkt:
14:00 - 16:30

Sted

Nomimind
Stenstrupvej 11
Sorø, 4180 Danmark
+ Google Map
Telefon:
2329 7344
Hjemmeside:
http://www.nomimind.dk/