Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

”Vaner” – Foredrag med Søren Lynge

april 17 19:00

Tirsdag den 17. april  kommer Søren Lynge til Multisalen på Holbergskolen i Dianalund og holder foredraget ”Vaner – årsag til dine succeser og fiaskoer”.

Det knivskarpe og utroligt relevante foredrag “VANER” rammer direkte ind i en kultur, hvor mange ubevidst savner værdier og strategier til at leve et succesfuldt liv. Et succesfuldt liv handler ikke om, hvordan man ser ud, men om at have det godt indvendigt. Desværre er der alt for mange unge, som lever et liv, der er præget af mange dårlige vaner.

Søren Lynge. Pressefoto.

Temaer som vaner, venner, sprog, følelser, smerte, mobning, kriminalitet, valg og værdier vil blive berørt. Foredraget er hylende morsomt, men har et dybt budskab, som når ud til publikum på en måde, de aldrig glemmer.

Foredragets målgruppe er børn i 6. klasse, i udskolingen, unge, forældre, lærere, pædagoger og andre interesserede. Foredraget afholdes i samarbejde med Ung Sorø og SSP Sorø.

Billetter kan købes på www.billetto.dk eller hos Ofelia i Dianalund Centret til 50 kr. Ved indgangen er prisen 75 kr. Bemærk, at unge under 18 år har gratis adgang og kan hente deres billet hos Ofelia.

Dianalund B&U Kultur håber, at mange forældre vil tage deres børn med til foredraget, eller at børnene tager deres forældre med. De håber selvfølgelig også at se mange andre.

Dørene til Multisalen åbner kl. 18.30 og der vil kunne købes drikkelse og lidt lækkert at spise.

Detaljer

Dato:
april 17
Tidspunkt:
19:00

Sted

Holbergskolen
Sømosevej 50
Dianalund, 4293
+ Google Map