Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstilling: Ole Hauerbach

28. oktober 2017 - 29. december 2017

Ny udstilling i Galleri Soli med billedkunstner Ole Hauerbach fra Hørsholm. Fernisering lørdag den 28. oktober 2017, kl. 13 – 17. Kunstneren vil være til stede.

Af Ole Hauerbach

Siden midten af firserne har Ole Hauerbach malet med akrylfarver på lærred, tit meget store værker. Dog til denne udstilling vises der alle størrelser, også meget små.

Han er uddannet som billedkunstlærer ved Danmarks Lærerhøjskole og med Mette Rose som lærer i nogle år.

Ole Hauerbach har arbejdet meget med landskabsmalerier fra Ordrupnæs i Odsherred, hvor han har sommerhus. Han maler også miniaturer, samt akvareller og portrætter. Ole Hauerbach er en meget succesfuld kunstner.

Stilmæssigt er det den store enkelthed og de store flader, der dominerer de fleste af hans værker, også fordi han startede med papirklip. Kontrasten mellem de store ensartede, opakke og de transparente flader er spændende. Teknikken er helt i top og udtrykkene er så stærke, at man ikke glemmer hans kunst.

Det er tredje gang Ole Hauerbach udstiller i Galleri Soli, de først 2 gange i Sandved og nu i Sorø. Samtidig med Ole Hauerbachs kunst, vises som sædvanligt Soli Madsens billedkunst og Cecilia Madsens glaskunst.

Åbningstider: Tirsdag, onsdag, fredag og søndag kl. 13-17, samt efter aftale.

Detaljer

Start:
28. oktober 2017
Slut:
29. december 2017

Sted

Galleri Soli
Peter Damsvej 70
Sorø, 4180
+ Google Map