Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Børneteater i efterårsferien

20. oktober 2016 11:00 - 13:00

Jeppe for børn og en skattejagt i haven

I efterårsferien åbner Ludvig Holberg Museet specielt for børn. Først opføres en barnlig – og forkortet! – version af ”Jeppe på Bjerget”, og dernæst inviteres børnene med på en spændende skattejagt i Holbergs store have. Hele programmet varer et par timer fra kl. 11 til 13 og forældre og bedsteforældre er naturligvis også velkomne.

Holbergs berømte komedie om den fordrukne bonde Jeppe spilles i børnehøjde af skuespiller Niels Vandrefalk, som i laset kostume og med 1700-tals bøllehat giver den som ”Alle tiders Jeppe” med sjove replikker og overraskende fagter. Den godt 40 minutter lange forestilling er tidligere blevet opført i Holbergs stuer og hver gang med stor succes.

Børnene får undervejs i det åndeløst fascinerende møde med Holbergs personager lov til at lege med i historien som Nille og Jakob Skomager eller som baron og ridefoged. Komedien er særlig velegnet for børn i aldersgruppen 4-12 år.

Efter forestillingen tager tante Karen og onkel Allan børnene med på skattejagt i Tersløsegaards store forunderlige barokhave. Det er to børneglade voksne Holberg-kendere (begge er bestyrelsesmedlemmer i Den Holbergske Stiftelse), som tilrettelægger den helt ufarlige, men måske lidt komiske oplevelsestur med afsæt i Holbergs eventyr om Niels Kliim, der faldt ned i et stort hul i jorden. Turen varer ca 30 minutter.

Børneteater og skattejagt. I Holbergstuen ”Alle tiders Jeppe” med Niels Vandrefalk og i haven en holbergsk skattejagt med tante Karen og onkel Allan.

Entré er 50 kr. pr. næse (store som små!) og reservation kan ske pr. e-mail til eller til telefon 7446 6770 (indtal navn og antal pladser til telefonsvareren).

jeppe

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
20. oktober 2016
Tidspunkt:
11:00 - 13:00

Sted

Tersløsegård
Holbergsvej 101, Tersløse
Dianalund, 4293
+ Google Maps
Telefon:
74 46 67 70
Hjemmeside:
http://www.tersloesegaard.dk/
Del på sociale medier