Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Suzanne Brøgger på Tersløsegaard

29. juli 2018 15:30

Suzanne Brøgger har bedrevet alt muligt mellem himmel og jord. Først og fremmest skrevet bøger og opnået nærmest mytisk berømmelse som frontfigur for feminisme og erotisk frigørelse.

Årene har forvandlet hende til en værdig grande dame, der tilbagetrukket dyrker livets intensitet i sin landlige bolig ved Løve på Vestsjælland. På litteraturens parnas er hun rigt belønnet. Blandt utallige priser har hun modtaget HolbergMedaljen.

Jazz har nu ikke indgået i motiveringerne for den store anerkendelse. Og dog har netop jazzen været en livslang kærlighed for Suzanne Brøgger. Så stærk at hun de senere år flere gange er trådt frem på scenen med adskillige af jazzens fremmeste kunstnere.

Hun har optrådt med guitaristen Pierre Dørge, medvirket i Copenhagen Jazz Festival med pianisten Butch Lacy og sunget jazz og blues ved kirkekoncerter. Nu kommer hun til Tersløsegaard med sine yndlingsmusikere, den banebrydende pianist Jan Kaspersen og altsaxofonisten Christina von Bülow akkompageret af bassisten Helle Marstrand.

Det er litterær jazz med tolkninger af Thelonius Monks kompositioner, smukke evergreens og egne tekster, fremført med Suzanne Brøggers dybe, følsomme stemme, hvis indlevende autoritet så rigeligt kompenserer hvad sangstemmen savner af skoling.

Jazzkoncert: Suzanne Brøgger, vokal, med Jan Kaspersen, klaver, Christina von Bülow, saxofon, og Helle Marstrand, bas.

Entré: 100 kr.

Reservation: post@tersloesegaard.dk eller tlf. 74436 6770

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
29. juli 2018
Tidspunkt:
15:30

Arrangør

Sorø Jazz
Hjemmeside:
http://www.soroejazz.dk

Sted

Tersløsegård
Holbergsvej 101, Tersløse
Dianalund, 4293
+ Google Maps
Telefon:
74 46 67 70
Hjemmeside:
http://www.tersloesegaard.dk/
Del på sociale medier