Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sussi & Leo skal møde Sussi og Leo

27. juli 2018 11:00 - 12:00

Da telefonen ringede hos ægteparret Merry og Finn Sørensen i Birkegårdens Haver tirsdag formiddag, var tanken at det var en af attraktionens mange gæster, der havde et spørgsmål om åbningstider eller lignende. Det viste sig da også ganske rigtigt at være en gæst – nemlig den kvindelige del af sangduoen Sussi & Leo, der meldte deres ankomst i Birkegårdens Haver fredag den 27. juli.

Sussi og Leo, pressefoto

Det er en rigtig glad Merry, der fortæller, at hun lige skulle bruge to sekunder til at sunde sig i, da en af hendes medarbejdere kommer gående over gårdspladsen talende i telefon; jamen du kan tale med hende nu, lyder det fra medarbejderen, der rækker Merry telefonen – med beskeden – ’det er Sussi’.

Og således kom det lovede besøg hurtigt i hus. Tilbage i april måned, hvor Birkegården var i medierne og fortælle om deres to små minigrise, der havde fået navnene Sussi og Leo, bebudede Sussi fra den kendte nordjyske pop-duo, på en forespørgsel fra den lokale avis; at hun og Leo meget gerne vil komme forbi Birkegården, når de kom på job i nærheden. Og det sker altså så her i uge 30, hvor de gæster Nykøbing Sjælland.

Kendisbesøg fredag den 27. juli kl. 11
Fredag den 27. juli fra kl. 11-12 vil duen være at finde i Birkegårdens Haver, og mon ikke de to små charmerende minigrise i dagens anledning vil have fået et ekstra bad. Der er vist også et par små overraskelser i ærmet til dagens hovedpersoner fra det nordjyske. ”Vi syntes da, at det er rigtig sjovt, hvilket Sussi & Leo heldigvis også gør”, siger indehaveren af Kalundborg Kommunes største turistattraktion, Merry Sørensen – og kan love at alle havens gæster den 27. juli vil få en ekstra en på opleveren, hvis de kigger ned i den dansk/engelske have mellem kl. 11-12.

Foto: Birkegårdens Haver
Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
27. juli 2018
Tidspunkt:
11:00 - 12:00

Sted

Birkegårdens Haver
Tågerupvej 4, Tågerup
Ruds Vedby, 4291 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.birkegaardens-haver.dk/
Del på sociale medier