Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Strider Events

10. januar 2016 09:00 - 12:00

Sorø BMX klub gentager succesen og afholder en stribe indendørs Strider Events. Her kan alle børn i alderen 1½ – 5 år prøve kræfter med de fantastiske løbecykler.

DSC_0126Igennem 2 sæsoner har børn i alderen 1½ – 5 år haft muligheden for at træne på BMX banen. Hver torsdag indtil november måned har der været fuld gang i klubbens Strider Bikes.

Igen i år tilbyder Sorø BMX klub alle børn i alderen 1½ – 5 år at prøve kræfter med Strider Bikes. Den transportable bane bliver stillet op i 4 forskellige haller i Sorø Kommune, og dermed er der ingen undskyldninger for ikke at komme at prøve. Banen er bygget op med små hop, forhindringer og balanceelementer der på alle måder udfordrer børnene.

Deltagerne skal medbringe egen cykelhjelm og rene sko til indendørs brug. Klubben stiller cykler til rådighed og det koster 20 kr. at deltage.

Der er arrangeret 4 events på følgende datoer:
10. januar kl. 9 – 12 i Alsted-Fjenneslev hallen
23. januar kl. 9 – 12 i Stenlille hallen
6. februar kl. 9 – 12 i Pedersborg gymnastiksal
13. februar kl. 9 – 12 i Sorø hallen, hal 3B

DSC_0099Torben Ugleholdt, formand Sorø BMX udtaler:
”Sidste år blev vi overrasket af den store interesse og tilslutning der var til vores events. Det har vist sig, at vi har ramt et behov der ikke nødvendigvis er dækket via de eksisterende tilbud til børn i denne alder. Det er vi naturligvis glade for, da vi kan se at ungerne hygger sig samtidig med at de udvikler sig på deres balance, motorik og mod. Det er jo præcist derfor at vi frivillige bruger vores fritid på dette arbejde, nemlig at vi kan se smilene i ansigterne på børn og forældrene.”

For yderligere oplysninger om eventen:
www.facebook.com/soroebmx
www.soroebmx.dk

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
10. januar 2016
Tidspunkt:
09:00 - 12:00

Sted

Alsted – Fjenneslev Hallen
Fjenneslevmaglevej 23
Fjenneslev, 4173
+ Google Maps
Del på sociale medier