Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stand up – helt tæt på

17. februar 2017 18:00

Den 17. februar slår Comwell Sorø dørene op for stand up komikerne Carsten Bang og Anders Fjelsted, som dermed udgør hotellets populære ”intimkoncert” for en aften. De to morsomme herrer er erfarne udi komikkens kunst, så det bliver ikke kedeligt, når de byder på selvironi og klassiske svigermorvittigheder.

Aftenen starter med aperitif og middag, inden de to komikere går på scenen i samme lokale, mens gæsterne kan blive siddende ved de hyggelige borde og nyde kaffen.

Carsten Bang vil med sin lune og ”værtagtige” facon sørge for, du bliver taget godt i mod og budt hjerteligt velkommen til en aften hvor lattermusklerne bliver rørt. Carsten Bang har været med helt tilbage fra stand up-komikkens barndom i Danmark, og Carsten er med sin lune, varme og rolige væsen garant for en hyggelig aften.

Anders Fjelsted har en ekstra kadence ift. tempo, charme og stand-up stil, der gør at aftenen afsluttes på en fin up-tempo måde, før baren åbnes. Anders Fjelsted er ironiens mester med det drengede ansigt.

Program
Kl. 18.00 Aperitif & snacks
3 herlige retter: Forret: Souffle af lange med kastanje bisque og purløgsolie. Hovedret: Græs-gris med kartoffel pure, saltbagte beder og sauce på ristet malt. Dessert: Syltede pærer med safran, vanilje iscreme og sprødt brød
Vine ad libitum under maden
Kaffe / the
Kl. 21.00 Stand Up med Bang & Fjelsted
Overnatning i dobbeltværelse
Stor morgenbuffet
Pr. Person 1.298,-
Pr. person uden overnatning og morgenbuffet: 798,-

Eventuelle resterende pladser til Stand Up uden mad, vin og overnatning sælges i døren for 328,-
http://www.comwellsoroe.dk/landingpage/&accoid=6969295&hotelid=3271

Comwell Sorøs intim-arrangement er med til at varme publikum op i en kold tid, så gå ikke glip af denne mulighed for at lyse februar op. Man kan tilmelde sig arrangementet ved at ringe eller skrive til: tel. 5783 5600 – hotel.soro@comwell.dk.

Detaljer

Dato:
17. februar 2017
Tidspunkt:
18:00

Sted

Comwell Sorø
Abildvej 100
Sorø, 4180
+ Google Map
Telefon:
57 83 56 00
Hjemmeside:
http://www.comwellsoroe.dk/