Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sorø Underholdningskor holder jubilæumsfest

juni 15 15:00 - 17:00

Er du også glad for sang og hygge? Så kan det være, du bør kigge forbi, når Sorø Underholdningskor holder jubilæumsfest den 15. juni.

Sorø Underholdningskor er kendt for at hygge sig og underholde hinanden. Se blot på billedet, hvor de holder nytårskur.

Der er stor sangglæde i koret, og deres korleder, Jesper Fink-Jensen, er rigtig god til at udfordre, lede og sætte en god stemning, som spreder tryghed og giver mod til at lade sig udfordre på stemmerne. Der er tilgang af yngre nye medlemmer, som er med til at føre koret ind i fremtiden.

Jørgen Bjørno satte koret i gang for 25 år siden, og gennem årene har koret sunget sig gennem koncerter, konkurrencer og også rejst til både Sverige og Færøerne.

I december sidste år var de i Cambridge og synge i ”Great St Mary’s Church”. Cambridge er en charmerende by, og koret blev rystet godt sammen på den tur. I 2019 går turen til Rom.
Sangglæden er altså korets ”fornavn og efternavn”.

Der er korprøve hver mandag fra klokken 19.30-21.30, og selvom det kan være svært at komme op af sofaen og afsted efter aftensmaden, så ”danser” man hjem.

Sangen gør gode ting for os alle sammen, og vi bliver glade og tilpasse af at synge. På Valdemarsdag, lørdag den 15. juni kl. 15-17, holder koret 25 års jubilæum på Værkerne i Sorø.

Alle er velkomne på dagen for at høre, hvad de kan, og vil du være med i koret, er du hjertelig velkommen.

Detaljer

Dato:
juni 15
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Sted

Værkerne, Sorø Kultur og Fritidscenter
Frederiksvej 27
Sorø, 4180
+ Google Maps