Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sorø-kalenderen 2017

28. oktober 2016 15:00

Sorø-kalenderen 2017 udkommer den 28. oktober 2016

For femte gang kan Soroptimist international i Sorø udgive en lokal Sorøkalender med smukke billeder fra Sorø Kommune, og præsentation af en Sorøs virksomheder – i år Kroppens Hus.

forside-soroe-3Sorø Kommune har støttet udgivelsen af kalenderen sammen med en række virksomheder i kommunen: altan.dk, Bente Design, B&O Sorø, Svegård Bog og idé , Broby Planteskole, Danske Bank, Kroppens Hus, Peugeot, Sir Brian, Slagter Henrik i Dianalund Centret, Sorø Apotek, Sy og Rens, Sydbank samt XL-byg Sorø Trælast.

Borgmester Gert Jørgensen ”klipper snoren” og åbner for salg af kalenderen fredag den 28. oktober 2016 kl. 15 i Svegård Bog og idé og samtidig i SuperBrugsen, Sydbank, Sorø Kunstmuseum og Bog & Ide i Dianalundcentret. Alle er meget velkomne til at deltage i begivenheden og nyde et lille glas.

Kalenderen er velegnet som familiekalender, da de enkelte datofelter er opdelt til fire optegnelser. Også i år leveres opsætning og trykning af firmaet OKTOBER ApS, som har soransk tilknytning.

Fremstillingen af kalenderen er fuldt finansieret af sponsorater fra de 14 virksomheder og Sorø Kommune. Hele indtægten fra salget går derfor ubeskåret til mad til grønlandske gadebørn, som søger til værestedet ”Mælkebøtten” i Nuuk.

Soroptimist international i Sorø opfordrer til at bruge kalenderen som jule- eller nytårshilsen til kunder, venner eller familie. Alle vil dagligt kunne glæde sig over månedens billede. Kalenderen koster 100 kr.

Kalenderen kan købes i Bog og idé i Sorø og Dianalund, Super Brugsen Frederiksberg og Sydbank Sorø eller ved e-mail til hanne@zuhause.dk

Udgivelsen af Sorø-kalenderen 2017 markerer starten på Sorø Soroptimistklubs 50 års jubilæum, idet klubben blev stiftet den 23. september 1967. Klubben og dens aktiviteter omtales nærmere i kalenderen.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
28. oktober 2016
Tidspunkt:
15:00

Sted

Svegaard Bog & idé
Storgade 31
Sorø, 4180
+ Google Maps
Telefon:
57 83 00 27
Hjemmeside:
http://www.bog-ide.dk/soroe/
Del på sociale medier