Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Slaraffen 2019

25. maj 11:00 - 13:30

Hør salsa, smag på insekter, lav din egen gynge eller hop på en musikalsk jordomrejse med Børnebanditterne. Der er med andre ord masser at opleve, når Slaraffen inviterer til en festlig dag i børnekulturens tegn.

Lørdag den 25. maj byder Slaraffen alle velkomne til en hyggelig dag i Sorø Bymidte. Årets tema er alverdens børn, og der vil være rig lejlighed til at prøve kræfter med en masse sjove aktiviteter, hvor man også kan blive klogere på, hvordan børn bor, lever og leger i andre lande.

Kl. 11.00 lyder startskuddet for Slaraffens program, der begynder med en koncert på Torvet. Her vil Krølle & Cocodrilo underholde børn og voksne med cubanske salsa-rytmer. Efter koncerten er der mulighed for at prøve de mange sjove workshops i Storgade, på Biblioteket og Kunstmuseet, hvor man kan prøve alt fra at bygge sin egen gynge, kreere farverige perlekæder, programmere en lego-robot, køre på strider bikes og meget, meget mere. Melder sulten sig undervejs, vil der udover de lokale spisesteder også være mulighed for at købe mad ved boder på Torvet.

Kl. 13.30 afslutter Børnebanditterne dagen med en musikalsk rundrejse med musik fra hele verden.

Loppemarked
Har man lyst til selv at blive en del af Slaraffen, er der mulighed for at tilmelde sig børneloppemarkedet, som Sorø Bibliotek står for. Her kan man få en stand og sælge sit brugte legetøj og andre ting til børn.

Samarbejde med Sorø Byløb
Som noget nyt samarbejder Slaraffen i år med Sorø Byløb, som arrangerer løb og walk & talk for både store og små. Børneløbet starter kl. 9.00 og kræver tilmelding hos Sorø Byløb.

Stor hjælp fra fonde og samarbejdspartnere
Det er ikke nogen hemmelighed, at uden den massive støtte fra fonde, sponsorer og samarbejdspartnere var Slaraffen ikke blevet til noget. Der skal derfor lyde en stor tak til de lokale fonde Trelleborgfonden – i samarbejde med Sydbank, Brand af 1848 Fond, Sorø Spare og Laanekasses Fond, Nordea Fonden, Lions Club Sorø samt Statens Kunstfond for deres store bidrag til Slaraffen. Det har gjort det muligt at sammensætte et program, der udover familielørdagen den 25. maj også tilbyder et flot program med aktiviteter for daginstitutioner og skoler i ugens løb. Dertil kommer den store indsats, som de mange frivillige, foreninger og andre samarbejdspartnere lægger i arrangementet.

Alle børn fra 3-10 år får i disse dage en flyer med Slaraffens program med hjem i tasken via deres skole eller daginstitution. Lørdagens program samt ugens aktiviteter kan også ses her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
25. maj
Tidspunkt:
11:00 - 13:30

Sted

Sorø Torv
Torvet
Sorø, 4180 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier