Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sjov i gaden i Stenlille

19. august - 25. august

For femte år i træk vil Stenlille by i uge 34 feste og lave en masse Sjov i gaden hele ugen.

Alle årene har været med forskellige temaer, men da arrangørerne sidste år blev så fantastisk glade for western stilen, har man i år valgt at holde fast i dette tema, nemlig STENLILLE Hus på præmien.

Og selvom temaet er det samme, er der allerede nu masser af nye spændende ideer i støbeskeen. Men der er også plads til gentagelser af nogle af sidste års successer. Blandt andet lørdagens mange skønne aktiviteter før børnene, som nød et eldorado af indianer, cowboys og guldgravning. Også sidste års Western Pandekagefruer tør man ikke tage af programmet. Og ugens højdespringer Drengerøvsaften fredag den 23. august ligger selvfølgelig også fast.

Det, som måske bliver den største ændring i Sjov i gaden 2019, er, at der er kommet et par nye sheriffer til byen. Som det ses på billedet er Lotte Krogh fra SHHB lagt ned, for at holde et års orlov som tovholder. Gitte Nielsen overtager pladsen som overordnet tovholder. Men det er stadigvæk SHHB som står bag Sjov i gaden.

Her vil Lotte Krogh stadigvæk være at finde på nedsat tid. Malene Topp, som står til venstre i billedet, er ligeledes fra SHHB bestyrelse og vil selvfølgelig sammen med de andre medlemmer af bestyrelsen hjælpe til på alle fronter.

Sjov i gaden bygger på fællesskabet, og derfor er der også mange foreninger med. Byens institutioner, Stenlille Skole og byens børnehave samt masser af frivillige hjælpere er med til at danne Sjov i gaden. Men der kan stadig bruges flere frivillige, så hvis man har lyst til at være en del af teamet, er man meget velkommen til at kontakte Sjov i gaden på deres Facebooksider.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
19. august
Slut:
25. august

Sted

Stenlille by
Hovedgaden
Stenlille, 4295
+ Google Maps
Del på sociale medier