Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sjov for børn i Birkegårdens Haver

3. juli 2018 - 18. juli 2018

En af de sjoveste og allertravleste måneder på Birkegården er juli. Særlig tirsdag og onsdag er der gang i haverne, de dage hvor de populære Børnedage afvikles. I år bliver ingen undtagelse. 

Hos Merry og Finn Sørensen er der plads til alle og højt til himlen, plads til leg og samvær – og netop aktiviteter for børnene er der fokus på, når startskuddet til rækken af Børnedage går tirsdag den 3. juli.

Foto: Birkegårdens Haver.

Kom helt tæt på dyrene
Sædvanen tro er der lavet en ny og sjov skattejagt til alle jer, der besøger Birkegården i juli. Hele haven inddrages når der skal findes spor på vej til skattekisten – oppe og nede, ude og inde – en aktivitet for hele familien.

Når der er gravet efter guld og skudt med bue og pil, kan du se – og måske endda være med til, at fodre Birkegårdens mange fisk i søen og så skal de to små grise Sussi og Leo jo også kløes bag øret og fodres.

Det er også muligt at få vind i håret på ATVerne eller at ride en tur i egeskoven på gårdens søde æsler. Se mere på birkegaarden.dk eller på Facebook.

Ingen børnedag uden mad og drikke
Når der skal holdes en velfortjent pause fra alle aktiviteterne, er caféen klar med dejlig frokost og kolde drikke, lige som du er velkommen til at tage din madpakke med og nyde den på en de mange terrasser. Der er også tændt op i bålet, så du kan bage snobrød hen på dagen.

Syv Børnedage i juli
Du kan på forhånd købe dine billetter via hjemmesiden – kommer du som familie kan du med fordel benytte dig af familiebilletten til 250 kr. for 2 voksne samt 2 max 3 børn.

Du kan deltage i Børnedage den 3., 4., 10., 11., 17., 18. juli og Børnekunstnerdag den 24. juli hvor keramiker Mogens Kræmer igen kommer og styrer løjerne og vi laver sjove, søde og finurlige trolde i ler.

Kom og nyd haverne og de mange aktiviteter, team Birkegården er parat til en sommer fuld af sjov og fuld af gæster.

Foto: Birkegårdens Haver.

Detaljer

Start:
3. juli 2018
Slut:
18. juli 2018

Sted

Birkegårdens Haver
Tågerupvej 4, Tågerup
Ruds Vedby, 4291 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.birkegaardens-haver.dk/