Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Reception for ny skoleleder

17. august 2017 14:00 - 16:30

Sorø Privatskole inviterer skolens samarbejdspartnere og ansatte til reception for Nanna Kofoed Øhrgaard, der startede som ny skoleleder på Sorø Privatskole i starten af juni. Skolen har på grund af travlhed med prøver, dimission og afslutning af skoleåret før sommerferien valgt, at vente med at holde receptionen til starten af det nye skoleår efter sommerferien.

Nanna Kofoed Øhrgaard. Foto: Sorø Privatskole

”Vi vil gerne byde ordentligt velkommen til Nanna. Nanna var allerede en del af skolen inden hun blev ansat som skoleder, og har derfor kunnet virke i hendes nye rolle fra første dag. Hun tog over i et af det travleste tidspunkter af skoleåret, så vi har nærmest ikke haft et roligt øjeblik siden. Derfor stod det også hurtigt klart, at vi ville vente med receptionen til efter sommerferien,” udtaler Lene Topshøj, der som viceskoleleder var konstitueret skoleleder på Sorø Privatskole.

Nanna Kofoed Øhrgaard har været en del af Sorø Privatskole de sidste 10 år. Først som lærer og de seneste 3 år som afdelingsleder for udskoling og mellemtrin.

”Det er ikke hvert år, der starter en ny skoleleder på Sorø Privatskole. Hvis jeg husker rigtigt, så var de tre sidste skoleledere Mogens Bregendal, Peter Stennicke og Casper Madsen her i henholdsvis 13 år, 3 år og 8 år. Derfor skal det selvfølgelig også markeres blandt kolleger og samarbejdspartnere, at skolen nu har fået en ny skoleleder,” supplerer Lene Topshøj.

Receptionen finder sted i uformelle rammer, torsdag den 17. august kl. 14.00-16.30, i salen på Sorø Privatskole.

Nanna Kofoed Øhrgaard og Lene Topshøj. Foto: Sorø Privatskole

Detaljer

Dato:
17. august 2017
Tidspunkt:
14:00 - 16:30

Sted

Sorø Privatskole
Frederiksvej 8
Sorø, 4180
+ Google Map
Telefon:
57 83 01 88
Hjemmeside:
https://sprs.dk/