Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pop-up Drive In Bio i Stenlille

7. september

Igen kan Stenlille præsentere et helt nyt event, som foreningen SHHB, byens aktive borgerforening, står bag. SHHB har i flere år samlet byens borgere, frivillige ildsjæle og en del foreninger med støtte og opbakning fra erhvervs- og forretningslivet om den populære og fantastiske ”Sjov i gaden uge 34”.

Nu er der nyt på tapetet!

Lørdag den 7. september vil festivalpladsen ved banevænget blive forvandlet til en skøn ”DRIVE IN BIO”. Med andre ord vil der altså være mulighed for at opleve en ”POP UP” Drive In i Stenlille. SHHB lover, at ud over det er en POP UP event, så vil der også denne aften blive poppet masser af popcorn, inden aftenens film rulles ud på det store 12 x 5,1 meter lærred.

Man vil kunne købe to slags billetter. En ”Bil-BIO” billet, der giver adgang til en bil, hvorpå man selvfølgelig på den måde opfylder den helt rette stemning i en Drive-in bio. Og der er ingen krav til, at man skal køre i en amerikanerbil. Man kan også vælge at tage en stol under armen eller på cyklen og købe en ”Bare Bio”-billet.

SHHB synes, at byen Stenlille de sidste par år har fået skruet en særlig etiket på byen. Dels har byen i 4 år haft stor succes med Drengerøvsaftenen fredag i uge 34, som i år afholdes for 5. år i træk, og dels har Stenlille via private ildsjæle med passion for biler, skabt et helt unikt rum på festivalspladsen, hvor der hver onsdag i sommerhalvåret afholdes ”Gamle køretøjer”, og hvor det efterhånden er noget af et tilløbsstykke, som varmt kan anbefales at besøge. Derudover har ”Sjov i gaden uge 34” de sidste to år haft DYT Banko på programmet, hvor foreningen Liv i Stenlille har været tovholder. Så det er som om, at Stenlille generelt har lidt hang til kølergitter, friluft og benzin i blodet, og derfor har SHHB brændt for at fortsætte ud af den vej og poster nu nogle penge i en slags Sommerbio og håber på, at det vil blive vel modtaget af rigtig mange glade mennesker

BOHEMIAN RHAPSODY

SHBB har valgt filmen BOHEMIAN RHAPSODY – den selvbiografiske og musikalske hyldest til Queen og Mercury, og SHHBs bestyrelse er helt sikker på, at den film vil skabe masser af Stenlille-stemning, som vi jo ved, at alle er så gode til i byen.

Glæd dig til en film, som har opnået flere priser. Bla. en Oscar for bedste mandlige hovedrolle, Oscar for bedste lyd.  Golden Globe-prisen for bedste mandlige skuespiller og Golden Globe-prisen for bedste film-drama.

‘Bohemian Rhapsody’ er en biografisk og musikalsk hyldest til Queen og Mercury, der døde af AIDS i 1991. Dramaet bygger op til deres legendariske Live Aid-optræden 1985, og de mange populære sange får godt med spilletid undervejs.

BT SKREV: “…En gennemført musikalsk film, livescenerne virker ægte, og det er svært ikke at blive revet med, når man ser bandet komponere og spille hits som ‘ Bohemian Rhapsody’, ‘ We Will Rock You’ og ‘ Another One Bites The Dust’…”

Det bliver en vild aften i bedste “Drive in” stil, lover bestyrelsen. Billetter sættes til salg snarest.

‘Bohemian Rhapsody’. Pressefoto.
SHHBs bestyrelse. Foto: SHHB.
Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
7. september

Sted

Stenlille Festivalplads
Banevænget
Stenlille, 4295 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier