Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Orienteringsleg i Kongskilde

17. august 10:00 - 11:30

Orienteringsklubben Sorø (OK Sorø) arrangerer Orienteringsleg i Kongskilde for løbeglade børn og familier lørdag den 17. august kl. 10 – 11.30.

Orienteringsleg er for alle børn i alderen 5-8 år, som har lyst til at være aktive i naturen og dyrke orienteringsløb gennem leg.

Træningen vil bestå af en masse orienteringslege for at skabe et fundament for orienteringsløb. Skovtilvænning, sjov løbetræning i skov og grundlæggende kortforståelse vil være i fokus.

Det kræver ingen forhåndskendskab til orienteringsløb. Det vigtigste er, at det er sjovt og hyggeligt.

MØDESTED
Man mødes ved Kongskilde kl. 10. P-pladsen ved Frederikskilde Strand/Tystrup sø (Indkørsel ved Skælskørvej). Efter træningen slutter man af med frugt.

TILMELDING
Orienteringsleg kræver ingen tilmelding. Men mor eller far må meget gerne trykke “deltager” på Orienteringslegs Facebook-begivenhed for de enkelte datoer. På den måde har de en idé om, hvor mange der kommer. Du finder begivenheden her.

LØRDAGSTRÆNING FOR FORÆLDRE OG KLUBBENS MEDLEMMER
Der vil altid være en orienteringsbane klar til forældre og klubbens medlemmer, som har lyst til at løbe en tur i skoven. (Udprintede kort med Kongskildes faste poster). Lørdagstræningen foregår i samme tidsrum, som der er orienteringsleg for børnene.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
17. august
Tidspunkt:
10:00 - 11:30

Sted

P-pladsen ved Tystrup Sø
Skælskørvej 32
Sorø, 4180
+ Google Maps
Del på sociale medier