Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Open Air – SommerBio

24. august 21:00

En tur i biografen på en sommeraften under åben himmel – det er hvad Sorø Ungdomsprojekt, med hjælp fra Altan.dk, inviterer alle interesserede til den 24. august.

Snart fylder Sorø Ungdomsprojekt et år. Og på under et år har de lavet mange forskellige arrangementer, primært for unge i byen. Men de vil mere! De vil gerne ryste unge og ældre mere sammen og skabe noget til glæde for alle i byen. Med et sponsorat fra den lokale virksomhed Altan.dk kan det nu lykkedes. Så dette vil de gøre gennem en “Open Air Bio” en sommeraften under åben himmel i godt selskab og med forskellige spændende film.

Arrangementet vil finde sted lørdag den 24. august ved Kinahøjen i Akademihaven, hvor den første film vil blive vist klokken 21.00. Efterfølgende vil der blive vist flere film, hvor der imellem vil være pauser, så du får tid til at købe og nyde en kop kaffe, sodavand, te eller en let snack.

Arrangementet er som alle deres arrangementer gratis, og de håber, du vil nappe din far, søster, bedste ven eller tante med til en hyggelig aften i Sorø.

Filmene bliver offentliggjort snarest her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
24. august
Tidspunkt:
21:00

Sted

Kinahøjen
Akademihaven
Sorø, 4180 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier