Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårskoncert i Alsted Kirke med Sorø Drengekor

januar 13 19:00

Glæd dig til et festligt repertoire, når Sorø Drengekor kommer og optræder søndag den 13. januar klokken 19.00 i Alsted Kirke.

Sorø Drengekor er oprettet i 2012 ud fra et ønske om at fremme børne- og ungdomstilbuddene ved Sorø Klosterkirke. Koret består af 3 kor fordelt på en korskole for drenge i ca. 3. klasse. Der er et drengekor, der synger sopranstemmen eller den melodibærende stemme, og et mandskor, der synger alt, tenor og bas.

Til koret er udover en dirigent også tilknyttet en sangpædagog, Louise Pape, der underviser i sangteknik ved solosangstimer og en akkompagnatør Tórður Frímannsson á Brunni.

Koret har siden sin start været medvirkende ved gudstjenester og koncerter i Sorø Klosterkirke og har også lavet koncerter flere steder, heriblandt en korrejse til Lübeck, Flensborg, Paris og senest i England med fokus på den traditionsrige evensong.

Det er Sorø Menighedsråd, der er korets arbejdsgiver, og derudover er der oprettet en støtteforening til at støtte koret i forbindelse med koncerter, stævner og rejser.

Korets dirigent er Merethe Lammert Køhl Hansen. Hun er uddannet organist og korleder og har bl.a. haft studieophold i Paris og har været dirigent for Vestsjællands Kammerkor fra 2004-2010 og for Chorus Soranus 2006-2007.

Efter koncerten serveres der champagne og kransekage.

Detaljer

Dato:
januar 13
Tidspunkt:
19:00

Sted

Sorø, 4180 Danmark + Google Maps