Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

November udstilling på Sorø Bibliotek & Bykontor

1. november 2019 - 30. november 2019

November måneds udstiller på Sorø Bibliotek & Bykontor er Christina Grydbæk Gemmer fra Slagelse, der udstiller et bredt udsnit af sine fine akryl- og oliemalerier.

Om sig selv og sin kunst, udtaler Christina:

”Jeg har igennem hele mit liv nydt at være kreativ og maleri og tegning er faldet mig naturligt, fra jeg var helt lille. Den kreative verden har altid været mit frirum, der hvor jeg falder til ro, og finder mine ben igen.

Jeg er uddannet gartner, og kan nok ikke helt løbe fra at være lidt af en plantenørd, mange af mine malerier er derfor også inspireret af former og farver i naturen.

Jeg arbejder hovedsageligt med akrylfarver, men nyder også at prøve andre materialer af, bl.a. akvarel maling, pastel og olie. Nogle af malerierne på udstillingen, er malet med oliemaling.

De seneste par år er jeg blevet tiltrukket mere af det abstrakte univers, hvor jeg vælger elementer ud, som jeg bliver inspireret af. Det er igen ofte elementer fra naturen som vender tilbage i disse malerier. Ellers kan jeg godt lide at arbejde med farver og kontraster og balancen mellem disse”

Udstillingen kan ses i november måned i Kunstgangen 1 sal. i Bibliotekets åbningstid.

Foto: Sorø Bibliotek
Foto: Sorø Bibliotek
Del på sociale medier

Detaljer

Start:
1. november 2019
Slut:
30. november 2019

Sted

Sorø Bibliotek og Bykontor
Storgade 7
Sorø, 4180
+ Google Maps
Telefon:
57 87 01 01
Hjemmeside:
https://www.soroebib.dk/
Del på sociale medier