Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Netværk for Solo-selvstændige

22. februar 2018 08:30 - 10:00

Har du enkelt- eller tomandsvirksomhed? Og savner du ligesindede at sparre med? Så har du nu mulighed for at blive en del af et nyt netværk i Sorø Kommune.

Som solo-selvstændig inviteres du hermed til opstartsmøde for et helt nyt netværk med andre små virksomheder.

Ved opstartsmødet kan du være med til at sætte dit præg på netværket samt finde frem til de elementer, som netværket skal have fokus på.

Alle er velkomne. Jo flere fagområder og kompetencer, der kan komme med om bord, jo stærkere vil netværket blive.

Det er ligegyldigt, om du netop har kastet dig ud i tilværelsen som selvstændig, eller om du har årtiers erfaring at trække på og dele ud af. Det forventes kun, at du er nysgerrig og interesseret.

Ideen til det nye netværk kommer fra Tine Demandt og Bolette Obbekær, som mødte hinanden til kommunens introaften for tilflyttere og hurtigt opdagede, at de havde fælles vilkår. De fortæller:

”Vi er begge selvstændige og arbejder primært alene. Og selv om der er mange fordele ved at arbejde på den måde, er der også udfordringer. Måske bliver frokosten lidt for stille? Måske mangler man nogen at vende en vanskelig sag med eller nogen, der kan glæde sig over ens sejre sammen med en?

Måske trænger man til inspiration og andre synsvinkler på ting der er gået i hårdknude – eller måske bare et godt tip til at formulere en rykkerskrivelse? Vi fik derfor den idé at undersøge, om der er basis for at oprette et netværk for selvstændige, der arbejder alene, og har i den forbindelse etableret samarbejde med Sorø Erhverv som vil facilitere netværket.”

Tilmelding skal ske til erhverv@soroe.dk senest den 19. februar med angivelse af navn og virksomhed.

Solo-selvstændige defineres i denne sammenhæng som personer, der driver virksomhed ene eller med 1-2 ansatte.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
22. februar 2018
Tidspunkt:
08:30 - 10:00

Arrangør

Sorø Erhverv
Telefon:
57 87 60 34
E-mail:
erhverv@soroe.dk

Sted

Sorø gl. Rådhus
Torvet 2
Sorø, 4180
+ Google Maps
Del på sociale medier