Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Musik på torvet

14. juli 2018 12:00 - 15:00

Lørdag den 14. juli mellem kl. 12 -15 er der igen hyggemusik på torvet.

Henning Weisdorf. Pressefoto.

Efter sidste lørdags charmerende rundtur i country & western universet er det denne lørdag sanger og guitarist Henning Weisdorf som betræder den røde palle scene på torvet i Sorø.

Henning spiller ikke blot mange af de populære sange med Kim Larsen, Shu-bi-dua, Bamses Venner, John Mogensen m.fl., men bevæger sig også ind over country, folk-rock, stille ballader, viser og højskole-sange og som regel bliver der også plads til en rigtig røverhistorie eller to.

Musikken denne lørdag sponseres af Grøn Ventilation.

Alle lørdage i juli spærres Storgade af på det korte stykke ved torvet og der er naturligvis udeservering, så det fantastiske danske sommervejr kan nydes i fulde drag.

Afspærringen af Storgade på det korte stykke ved Torvet har både ved storskærmsarrangementet og lørdagsmusikken skabt en hyggelig oase hvor man kan nyde byens historiske bygninger, mens man lader sig underholde i gode venners lag.

Med andre ord er torvet ved at genopfinde sig selv som det, det var tiltænkt til oprindeligt, nemlig stedet hvor byens borgere mødes, handler og hygger sig.

Vi ses på lørdag på torvet i Sorø.

Kom og vær med til at hygge på Torvet.

 

 

 

Detaljer

Dato:
14. juli 2018
Tidspunkt:
12:00 - 15:00

Sted

Torvet
Torvet
Sorø, 4180
+ Google Map