Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mød Livsnydershoppen.dk på messe i Stenmagle

9. marts 10:00 - 16:00

Lørdag den 9. marts kan du møde Livsnydershoppen.dk i Stenmagle Forsamlingshus. Det er en lille lokal messe med rigtig gode energier, der tilbyder behandlinger og produkter til enhver smag. Det er fjerde gang, den er stablet på benene, og messen er åben fra 10.00 til 16.00.

Der er gratis adgang til messen.

Livsnydershoppen.dk tilbyder prøver på Access Facelift eller Access Bars, som er nogle super skønne energigivende behandlinger. Den første er meget afslappende, især for nakke, skuldrer og ansigt. Den sidste er god til at rydde gamle overbevisninger ud. De plejer at sige, at man får ryddet op på harddisken.

Du kan også vælge en EFT (tapping) prøvebehandling, hvis du har nogle ting, du vil af med. Årsagen til alle vores negative følelser i kroppen kommer af et sammenbrud i kroppens energisystem. At tappe på disse følelser, dirigerer kinetisk energi gennem de blokerede kanaler, clearer kanalerne og fjerner de negative følelser. Man kan sige, at EFT er en emotionel version af akupunktur uden nåle. En unik metode, der beroliger, så man kan tænke mere klart i forhold til problemstillinger og udfordringer. EFT virker som regel meget hurtigere på børn, da de fleste er mere følsomme, og tit kan nøjes med den halve behandlingstid. Det vil sige, at EFT kan bruges til alt, hvad der har med dårlige følelser at gøre: alle former for angst, depression, koncentrationsvanskeligheder (tågehjerne, tankemyldre), søvnvanskelighed, afhængighed og afvænning, fobier, smerter, stress og adfærdsvanskeligheder såsom ADHD, ADD, OCD osv. Du kan også bruge det til at igangsætte positive forandringer, hjælpe til opnåelse af mål (løbe hurtigere, blive bedre til ting), tjene flere penge, blive en bedre taler og meget mere.

Du kan læse mere om behandlingerne på Livsnydershoppen.dks hjemmeside. Der kan du også læse om den nyeste forskning omkring EFT.

Hvis du mangler energi, kan du også få en smagsprøve på en 100 % naturlig energidrik fra Berry.En. Den er proppet med en masse sunde bær, der giver vanvittigt mange antioxidanter og planter, der giver dejlig energi.

Kig forbi messen, hvor der vil være rigtig gode tilbud at komme efter.

Foto: Livsnydershoppen.dk
Foto: Livsnydershoppen.dk
Foto: Livsnydershoppen.dk
Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
9. marts
Tidspunkt:
10:00 - 16:00

Sted

Stenmagle Forsamlingshus
Sorøvej 31
Stenlille, 4295
+ Google Maps
Telefon:
61 67 59 10
Del på sociale medier