Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Meditation og mindfulness

februar 10 13:30 - 17:00

Kom og stik af fra det hele søndag eftermiddag og lær meditation og mindfulness.

Du får rig mulighed for at træne meditationer og mindfulnessøvelser, som du kan tage med hjem og bruge hver eneste dag, uanset hvor lang to do listen er.

Du er offline og får tid til at reflektere og skrive lidt noter om, hvad du gerne vil tage med dig ind i næste uge/måned/år.

Du lærer at sætte tid af til stilhed. Meditation er en effektiv metode til at være i kontakt med dig selv, blive mindre stresset, være mere til stede for både dig selv og andre og at tage dig af dit eget helbred.

Det vil være en fordel at være klædt i tøj, der ikke er stramt om livet, og af hensyn til temperaturen gerne blødt lag på lag. Medbring yogamåtte og et tæppe eller et par tæpper. Hvis du har en meditationspude, og du kan lide at bruge den, må du gerne tage den med, men ellers sidder man på almindelige stole. De fleste øvelser er siddende eller gående – der er kun ganske få liggende øvelser.

Medbring notesbog og blyant, der bliver mulighed for at skrive ned, og der bliver indlagt flere refleksionspauser og tid til spørgsmål. Medbring vand.

Kurset finder sted den 10.02.19 kl. 13:30 – 17:00 på Sorø Kultur- & Fritidscenter.

Tilmeld dig her.

Detaljer

Dato:
februar 10
Tidspunkt:
13:30 - 17:00

Sted

Sorø Kultur- og Fritidscenter
Frederiksvej 27
Sorø, 4180
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.vaerkerne.dk/