Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Månedens udstilling på Sorø Bibliotek

1. november 2017 - 30. november 2017

Novembers udstiller på Sorø Bibliotek & Bykontor er Inger Avenstrup, der flyttede til Sorø i 1998 efter mange år i udlandet.

Af Inger Avenstrup.

Hun udtaler om sine billeder:

”Jeg ser ingen grund til at male, hvis mine billeder ikke gør mig glad. Jeg har altid arbejdet med form og farver på en eller anden måde. I Afrika syede jeg hundredvis af slips af farvestrålende stoffer, og da jeg kom til Danmark var det maleriet som optog mig.

Specielt de pragtfulde farver i ørkenen og blomsterpragten efter regntiden i Namibia har inspireret mig dybt. Georgia O`Keeffes og den sydafrikanske Keith Alexanders billeder har altid fascineret mig.

Efter at have set Hundertwasser udstillingen i Wien begyndte jeg at male store billeder i stærke farver.  Det blev også til en serie med afrikanske dyr, mest beregnet til børn samt et væg maleri i børnehaven Villa Villa Kulla i Sorø.

Efter en pause fra det kreative har jeg fået lyst til at prøve noget nyt, og jeg har strikket bomulds babytrøjer med afrikanske dyr på.  Synes at det kunne være spændende at lave en udstilling med Afrikanske dyr på lærred og på trøjer.  På udstillingen på Sorø Bibliotek & Bykontor kan samtidig ses nogle af de ting, som jeg har haft med hjem fra Namibia”

Udstillingen kan ses i Kunstgangen 1.sal på Sorø Bibliotek & Bykontor i november måned.

Af Inger Avenstrup.

Detaljer

Start:
1. november 2017
Slut:
30. november 2017

Sted

Sorø Bibliotek og Bykontor
Storgade 7
Sorø, 4180
+ Google Map
Telefon:
57 87 01 01
Hjemmeside:
https://www.soroebib.dk/