Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lyksalig nat hos Holberg

4. juni 19:00 - 23:00

Magdalone og Jeronimus byder inden for til natåbent i Holbergs stuer tirsdag den 4. juni klokken 19-23. Og klokken 22.00 kommer Ludvig Holberg selv til stede på museet.

Natten på HolbergMuseet foregår i forbindelse med den kulturnat, der arrangeres i Dianalund. Initiativet omfatter bl.a. Menighedsrådet, Teaterforeningen, Kunstnergaarden, Ungdommens Røde Kors, Lokalarkivet, Borgerhuset og Filadelfias Museum. De vil alle åbne med diverse aktiviteter i løbet af kulturnatten den 4. juni, og der forsøges arrangeret transport mellem de forskellige steder med hestekøretøjer, cykeltaxier eller kirkebilen.

På Tersløsegaard er det skuespilleren Henrik Jandorf, som giver Holberg skikkelse i en optræden klokken 22.00. Jandorf, som gennem en snes år var ansat på Det Kgl. Teater, har tidligere med stor succes opført monologer med Holbergs autentiske ord, og det bliver bl.a. uddrag herfra, han i en kort forestilling vil underholde med. Magdalone vil aftenen igennem sørge for udskænkning af drikkevarer (varme og kolde) i en museumsstue, mens Jeronimus vil tage imod og fortælle om Holberg. Der er denne særlige nat gratis adgang (udskænkningen er dog mod rimelig betaling).

Natåbningen finder sted blot to dage efter selve sæsonåbningen søndag den 2. juni kl. 15.30. Her opføres komedien ”Barselsstuen” af Sorø Amatør Teater på scenen i Holberghaven. I de følgende måneder er HolbergMuseet åbent hver lørdag og søndag kl. 12-16 til og med søndag den 8. september. Desuden er der sommeren igennem en række arrangementer, bl.a. koncerter, foredrag og fortællinger. Hele programmet kan ses på www.tersloesegaard.dk.

Henrik Jandorf. Foto: HolbergMuseet.
Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
4. juni
Tidspunkt:
19:00 - 23:00

Sted

Tersløsegård
Holbergsvej 101, Tersløse
Dianalund, 4293
+ Google Maps
Telefon:
74 46 67 70
Hjemmeside:
http://www.tersloesegaard.dk/
Del på sociale medier