Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lagersalg

16. april 2016 10:00 - 13:00

Røde Kors-butikken på Industrivej 7 holder lagersalg denne lørdag. Du kan bl.a. finde reoler, stole, senge og meget mere til lave priser.

“Genbrugsbutikken oplever stor interesse for møbler og udstyr til boligindretning, og der bliver også fortsat doneret rigtig meget til salg i butikken. Allerede i begyndelsen af året, havde vi svært ved at få plads til det hele,” oplyser Jørgen Kristoffersen. “Heldigvis blev det så muligt at leje yderligere lagerplads på samme adresse. Det betyder, at vi kan udstille senge, reoler og andre pladskrævende møbler i et andet lokale, hvor vi så fremviser, når der spørges efter disse varer.”

Der er lige nu rigtig mange senge i alle mulige størrelser og der er et kæmpe udvalg af reoler og spisestuestole, som sælges direkte fra lageret til rigtig lave priser, lørdag den 16. april i butikkens åbningstid. Derudover gives denne lørdag op til 30% rabat på udvalgte møbler i butikken. Røde Kors håber på den måde at få plads til nye brugte varer.

“Der er generelt et rigtig godt salg i butikken, og så er det særlig godt lørdag, hvor der altid kommer mange mennesker, og det er naturligvis også derfor vi lægger lagersalget en lørdag,” fortæller Jørgen Kristoffersen. “Salget går over al forventning, og jeg tror det skyldes, at der er en flok frivillige som gør sig umage med at præsentere varerne bedst muligt i butikken. Det starter med klargøringen ude bagved, og derefter bliver der udfoldet stor kreativitet for at få tingene til at passe bedst muligt sammen i udstillingen.”

Åbning Røde Kors Møbelbutik 8 Åbning Røde Kors Møbelbutik 6 Åbning Røde Kors Møbelbutik 7 Røde Kors Møbelbutik 31 Røde Kors Møbelbutik 25 Røde Kors Møbelbutik 21

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
16. april 2016
Tidspunkt:
10:00 - 13:00

Sted

Røde Kors’ møbelbutik
Industrivej 7
Sorø, 4180
+ Google Maps
Del på sociale medier