Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kvindelige kandidater synger

3. november 2017

I Sorø Kommune er 9 byrådspolitikere ud af 25 kvinder. Det er en fin procentdel af byrådet. Men hvorfor ikke få endnu flere velkvalificerede kvinder ind i byrådet, spørger Mette Skjoldan, byrådskandidat for De Konservative i Sorø – Liste C:

Vi vil gerne vise, hvor mange kvinder du kan vælge imellem i Sorø og hvilke gode kvalifikationer vi har. Derfor inviterer vi Sorø Kommunes borgere til at møde os fredag den 3. november 2017 kl. 15 – 16 på Sorø Station. Og kl. 16:30-17:30 i Dianalund Centret.

På tværs af partifarve er vi en række kvinder med hver vores mærkesager, der møder op med balloner, valgmateriale og masser af lyst til at debattere med borgerne om, hvordan vores kommune skal se ud i fremtiden. Og så synger vi lidt for jer.

Baggrunden for arrangementet er, at Kvinderådet har udnævnt 3. – 5. november til national kampagneweekend.

Mette Skjoldan. Privatfoto.

”Det er vigtigt, at vi viser hvem vi er som kvindelige kandidater, også her i 2017. Vi er fra alle partier og lokallister og vil gerne vise viljen til samarbejde på tværs. Jeg synes personligt, at man skal stemmes ind pga. ens holdning, personlighed og mærkesager uanset køn. Og synes bestemt vi har en god række mandlige byrådsmedlemmer og kandidater. Dog synes jeg også, at vi gerne må vise os i samlet flok, at vi vil noget og vi kan gøre noget godt for Sorø. Efter seneste kommunal- og regionsvalg for fire år siden er antallet af kvinder i byrådene 29,7 procent, og vi har i Sorø 36 % kvindelige byrådsmedlemmer, så vi ligger faktisk flot her lokalt. Med denne event vil vi gerne understøtte den gode udvikling”, fortæller tovholder Mette Skjoldan.

Her i Sorø Kommune håber vi at være med til at trække gennemsnittet op, når borgerne går til stemmeurnerne 21. november.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
3. november 2017

Sted

Sorø, 4180 Danmark
Del på sociale medier