Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunstnergårdens Efterårsudstilling

14. oktober 2017 - 15. oktober 2017

I 2016 var “Kunstnergårdens Efterårsudstilling” meget velbesøgt, dette håber hele holdet naturligvis på vil gentage sig i år.

Der er i år fernisering lørdag den 14. oktober kl. 13, hvor udstillingen holder åbent til kl 17. Søndag åbnes der fra kl. 10 til kl. 15.

“Det er andet år, vi afvikler denne udstilling “Lokal Funderet Kunst”, der er bygget op omkring kunstnere, der bor i – eller har boet i Dianalund, eller som er med i Kunstnergårdens Stenhuggerlaug,” fortæller Poul Odgaard, der er leder af stenhuggelauget. Han fortsætter:

“Publikum var meget begejstrede for den store alsidighed i udstillingen hvro både billedkunst, glaskunst, smykkekunst og stenskulpturer blandede sig i de restaurerede udstillingslokaler i Kunstnergårdens hovedhus.”

Gratis adgang
Der er gratis adgang begge dage og de fleste af kunstnerne vil være til stede under selve udstillingen. De udstillende kunstnere på årets udstilling er:

Billedkunst: Bibs Ørvad, Helmer Breindahl og Allan Hansen. Glaskunst: Helle Breindahl, Annette Raaschou van der Star og Vibeke Beyer

Smykkekunst: Karen Koldsø, Lene Thygaard.

Stenskulpturer: Poul Odgaard, Rune Glyholt, Jasmin Jensen, Annette Raaschou van der Star, Torben Gregersen, Bent Frederiksen, Kasper Mecklenburg, Henning Johansen og Niels Gorm Christensen.

Detaljer

Start:
14. oktober 2017
Slut:
15. oktober 2017

Sted

Kunstnergaarden
Kunstnergaardsvej 1
Dianalund, 4293
+ Google Map