Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunstfotograf TobyO udstiller på Sorø Bibliotek og Bykontor

juni 3 - juni 29

I juni måned 2019 udstiller kunstfotograf TobyO fra Dianalund en række spændende fotografier på Sorø Bibliotek og Bykontor.

Om sig selv og sin fotokunst udtaler TobyO: ”Jeg har fotograferet i over 40 år. Stået et utal af timer i mørkekammeret med sort/hvid billeder – dengang dét var teknikken.

Jeg har tidligere arbejdet med både tegning, maleri og skulptur, men det er fotografiet, der aktuelt fanger mig mest. Især det fascinerende digitale fotografi.

Som med de fleste andre kunstarter handler foto i bund og grund om at kunne SE.. Se lyset, kompositionen og ”fortællingen” i billedet. Igennem udstillingens fotokunst kan vi opleve at finde paralleller til denne og en hinsidig verden, som eksisterende side om side.
Andre billeder hiver os ind i vort dybeste indre – Andre bringer minder frem om glade blomsterbuketter. Først ser og opdager jeg … så FØLER jeg.

Jeg er nu også gået et skridt videre i processen. Når fotoet i naturen er taget, leger jeg videre med farverne, lyset og kontrasterne i den oprindelige optagelse. Jeg standser først, når der var et NYT udtryk, og vi som betragtere befandt os midt i en NY oplevelse.

Jeg kaldte disse nye udtryk, som er et mix af foto og ”maleri” for Fotaleri.

Så hvis du spørger mig, hvad jeg har villet med billedet, så vil jeg straks spørge dig: Hvad SER du?”

Udstillingen kan ses i perioden 3.-29. juni 2019 i Kunstgangen 1. sal i Bibliotekets åbningstid.

Foto: TobyO
Foto: TobyO

Detaljer

Start:
juni 3
Slut:
juni 29

Sted

Sorø Bibliotek og Bykontor
Storgade 7
Sorø, 4180
+ Google Maps
Telefon:
57 87 01 01
Hjemmeside:
https://www.soroebib.dk/