Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunstdage i Pinsen på hippi.dk

maj 19 - maj 21

Maleri af Gert Christensen.

Skal man ud og se på kunst i pinsen, er Galleri hippi.dk et af de steder, hvor der er rigtig meget god og spændende billedkunst at opleve.

Galleriet laver nemlig en særlig pinseudstilling, der kun kan ses under det Midt- og Vestsjællandske arrangement KUNSTDAGE I PINSEN den 19., 20. og 21. maj. Her kan man besøge mere end 100 udstillingssteder.

Det er kunstnerne Annette Sjølund (Stevns), Lis Karlin (Rødovre) og Gert Christensen (Birkerød), der stiller op i hippi.dk. Alle tre er stærk erfarne, veluddannede og godt sælgende kunstnere med lange og omfattende udstillingskarrierer bag sig.

Annette og Lis har tidligere udstillet i hippi.dk med stor succes, og kommer nu begge med en lang række nye og dugfriske værker, der ikke tidligere er vist i Sorø. Gert er helt ny i både galleriet og Sorø.

Der er åbent lørdag, søndag og mandag kl. 11-17, hvor det også er muligt at nyde en gratis forfriskning. Er man interesseret i at møde kunstnerne selv, kan Gert træffes i galleriet lørdag, Annette mandag, mens Lis vil være til stede alle tre dage.

Ved besøg på mindst 4 udstillingssteder kan man deltage i lodtrækningen om 10 gavekort á kr. 1500 til brug ved køb af kunst. Konkurrencemateriale og kørevejledning til udstillingsstederne udleveres i hippi.dk

Adressen er Parnasvej 63, 4180 Sorø.

Se mere på www.hippi.dk og www.kunstipinsen.dk

 

Detaljer

Start:
maj 19
Slut:
maj 21

Sted

Galleri hippi.dk
Parnasvej 63
Sorø, 4180 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.hippi.dk