Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert i Munke Bjergby Kirke

19. februar 2017 16:00

Begivenhed Navigation

ROCK, HÅB & KÆRLIGHED – en collage bestående af sang og oplæsning med musik af bl.a. Jimi Hendrix, Elvis Presley, The Beatles og Rolling Stones.

Du vil helt sikkert blive overrasket og overvældet af denne koncert, hvor kirkeorgel og flygel spiller rock-musik. Samtidig bliver der sunget og læst op fra Bibelen og salmebogen på en ny måde.

Koncerten fremføres af et fremadstormende, ungt tenortalent, en professionel skuespiller – samt far og søn ved henholdsvis kirkeorgel og flygel.

Medvirkende
Tina Kruse Andersen – der er oplæser. Hun er uddannet skuespiller og dramatiker på Skuespillerskolen ved Odense Teater. Til daglig er hun leder af Teater Gyda i Odense og med-tilrettelægger af kommunikationstræningen på medicinstudiet ved Syddansk Universitet. Derudover indlæser hun lydbøger.

Simon Mott Madsen – der er sangsolist. Han har afsluttet sin bacheloruddannelse i sang på konservatoriet i Odense, og går på kandidatdelen med Helene Gjerris som underviser. Han debuterede i rollen som kejser Nero i Den Fynske Operas opsætning af Monteverdis Poppeas Kroning på Valdemars Slot. Har desuden medvirket i bl.a. ”Opera på hjul – 2 ½ tenor”.

Bjørn Krog Thesbjerg – der spiller klaver. Han er uddannet organist fra Løgumkloster Kirkemusikskole og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han har spillet rytmisk klaver i diverse bands og i forbindelse med adskillige musicals. Han er tillige uddannet yogalærer og er bosiddende i Odense.

Tore Bjørn Larsen – der spiller kirkeorgel. Han er til daglig organist og korleder ved Sct. Nicolai kirke i Svendborg, hvor der er et rigt musikliv. Han er – udover at han har Kirkemusikalske Diplomorganistuddannelse – desuden uddannet komponist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og har endvidere en fortid som rytmisk musiker.

Detaljer

Dato:
19. februar 2017
Tidspunkt:
16:00

Sted

Munke Bjergby Kirke
Kirkebakkevej 26B
Munke Bjergby, 4190 Danmark
+ Google Map