Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julestue på Kongsgaarden i Vester Broby

9. december 2018 11:00 - 16:00

Søndag den 9. december fra 11 – 16 kan du komme til julestue på Kongsgaarden i Vester Broby.

Det er med garanti ikke Sjællands største julemarked, og det er heller ikke det dyreste, men der er en rigtig god mulighed for, at det kunne gå hen og blive det hyggeligste.

Har du svært ved at finde julestemningen? Så kig forbi Julestuen på Kongsgaarden 2. søndag i Advent og se, føl, smag og lyt dig tættere på den ægte jul.

De har mange fine julestande fordelt over hele gården. Deres stadeholdere er leveringsdygtige i jule- og værtindegaver, i juledekorationer og -pynt, i mjød, portvin, æblesaft, bolsjer, småkager og brændte mandler, i strikkede, vævede, kniplede, drejede og flettede ting, i fuglehuse og foderbrætter samt smykker i sølv, sten og glas, malede billeder, foldede bøger og gravpynt.

Du kan desuden være med i deres julelotteri om fine præmier fra stadeholdere, lave julepynt i stuehuset eller smage en nykogt klejne i det gamle køkken. Nyd et stuehus, julepyntet som i 1950’erne eller kør en tur i hestevogn med ”tirsdagsklubben”.

Julemusikken sørger Broby Spillemændene for, og du må gerne synge med, når de spiller. Besøg også Cafe Loen, som er klar med gløgg og æbleskiver eller kaffe og kage.

De sælger i år også juletræer til de 20 hurtigste gæster og glæder sig i det hele taget til dit besøg. De vil gøre alt i deres magt for, at du har fundet den ægte julestemning inden du forlader Kongsgaarden.

Detaljer

Dato:
9. december 2018
Tidspunkt:
11:00 - 16:00

Sted

Kongsgaarden
Strandvejen 11, Vester Broby
Sorø, 4180
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.kongsgaardenbroby.dk/