Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Intro til Mindfulness Baseret Stress Reduktion

11. marts 2018 15:00 - 16:15

Informationsmøde om MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) – Nærvær og ro i livet. 

Birgitte Block. Foto: Tina Christensen.

Her introduceres du til 8 ugers MBSR forløbet og Mindfulness. Du får en fornemmelse af hvad det indeholder og kan få afklaret eventuelle spørgsmål.

Du får information om hvad MBSR-forløbet indeholder, hvor kommer det fra, hvordan er det struktureret og hvordan du selv kan træne med det hjemme.

Der instrueres i to mindfulness meditationer, så du kan mærke, hvordan det kan skabe stabilitet og sindsro.

Vil du med ? Så end en mail til info@nomimind.dk og tilmeld dig informationsmødet. Det koster ikke noget.

Måske er det noget for dig?
Måske har du hørt om MBSR og Mindfulness, men ved ikke rigtig, hvad det er. Dette er en mulighed til at finde ud af hvad det er, og om det er noget for dig. Måske er du blot nysgerrig og godt kunne tænke dig at vide mere, så er du velkommen her.

Mindfulness er en måde at forholde sig til sig selv og verden på. Mindfulness giver mulighed for at opleve, at livet udfolder sig lige nu, og hjælper med at undgå at blive fanget ind i fortidens hændelser, eller fremtidens bekymringer.

Med mindfulness kan begynde lige her, lige nu, hvor du er i dit liv. Der er ikke noget der skal ordnes først, der er ikke et sted du skal nå hen, før du kan begynde. Hvad enten du længes efter et skift i livet, er gået ned med stress, ønsker at passe bedre på dig selv, søger fordybelse, mere indsigt og væren, så kan du begynde lige nu. Der er altid en ny begyndelse.

I Mindfulness har vi ikke så travlt, vi stopper op, mærker åndedrættet og lægger mærke til, hvad der foregår i og omkring os. Når vi stopper op, giver tid, og for et øjeblik betragter tingene og lader øjeblikket udfolde sig selv, skabes der ro og stilhed i sindet, som en pusterum fra den travle hverdag.

Underviser Birgitte Bock er uddannet mindfulness instruktør i 2010 og arbejder med mindfulness i meget af det hun laver i sin hverdag.

“Jeg har en passion for at formidle det videre, og nå ud til så mange som muligt med de `værktøjer` som mindfulness kan siges at have. Jeg vil gerne afmystificere mindfulness, og formidle at det er ikke en mirakelkur, men at vi selv kan gøre noget for skabe en ændring,” fortæller hun.

Detaljer

Dato:
11. marts 2018
Tidspunkt:
15:00 - 16:15

Sted

Nomimind
Stenstrupvej 11
Sorø, 4180 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
2329 7344
Hjemmeside:
http://www.nomimind.dk/