Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hormonyogakursus

13. oktober 2018 00:00 - 14. oktober 2018 00:00

Nomimind som afholder kurser i Yoga og mindfulness får besøg af yogainstruktør Lene Stein som er uddannet Hormonyoga instruktør. Lene underviser i Hormonyoga i Roskilde og gæster altså Nomimind med et weekendkursus 13. og 14. oktober. Læs med her hvis du vil have glæde af effekterne af at dyrke hormonyoga.

Lene Stein. Foto fra Nomimind

Mærker du gener som stærke menstruationssmerter, PCOS, PMS?

Eller udfordres du af symptomer i overgangsalderen som hedeture, humørsvingninger og søvnløshed?

Eller ønsker du bare at minimere aldersbetingede symptomer som inkontinens, forhøjet blodtryk m.m. ?

Så kan hormonyoga hjælpe dig.

Hormonyogaterapi stimulerer din krop til at øge og afbalancere dine hormoner, så disse symptomer lindres og i nogle tilfælde helt elimineres. Hormonyoga er således et naturligt alternativ til kunstige og bioidentiske hormoner, og et yogaprogram, der er udviklet til kvinder omkring overgangsalderen.

Birgitte fortæller;
”Hver tredje kvinde oplever ingen eller meget lette gener, når de er i overgangsalderen. Men resten kan blive generet af en eller flere forskellige ’bivirkninger’, som strækker sig fra hedeture og ødelagt nattesøvn til humørsvingninger og øget risiko for hjerte-kar-sygdomme. Halvdelen af de ramte forsøger at bruge alternative veje til at få det bedre, mens andre går til lægen eller trækker på begge dele. Her kan du altså hjælpe dig selv ved at lave hormonyoga.”

”Programmet er relevant for alle kvinder over 35 som ønsker at bevare en sund og naturlig hormonbalance og er især gavnligt for kvinder med hormonforstyrrelser som PMS, stærke menstruationssmerter, PCOS, hormonrelateret barnløshed og kvinder som lider under menopause(overgangsalder).”

Hormonyoga indeholder elementer fra Hatha yoga og tibetanske energiøvelser. Øvelserne er kraftfulde og dynamiske, med intensive åndedrætsøvelser som stimulerer æggestokke og andre endokrine kirtler bl.a. binyrer, skjoldbruskkirtel og hypofyse.

Du behøver ikke at have erfaring med yoga for at deltage på kurset.

Kurset strækker sig over 2 dage; den 13. oktober fra kl. 9.00 til kl. 15.00 og den 14. oktober fra kl. 9.00 til 14.00. Vi afholder kurset i mindre hold på 6 personer. Pris kr. 1500 incl. program og lydfil til hjemmebrug.

Yogainstruktør Lene Stein og er certificeret hormonyogaterapeut hos Dinah Rodrigues.

Læs mere og tilmeld dig HER.

Kurset afholdes hos Nomimind, Stenstrupvej 11 i Sorø. Du er velkommen med spørgsmål til Birgitte Bock 2329 7344.
Vel mødt !

Detaljer

Start:
13. oktober 2018 00:00
Slut:
14. oktober 2018 00:00

Sted

Nomimind
Stenstrupvej 11
Sorø, 4180 Danmark
+ Google Map
Telefon:
2329 7344
Hjemmeside:
http://www.nomimind.dk/