Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hensyntagende afspænding og bevægelse

januar 17 09:00 - 10:30

På dette hold er der fokus på at styrke flere af kroppens muskler med hjælp fra enkelte redskaber. Vi styrker vores muskulatur gennem styrkeøvelser og vores bindevæv gennem stræk og afspænding.

Foto: LOF Sorø

Vi vil have fokus på vores Core, altså den muskulatur der hæfter omkring vores rygsøjle og som er med til at holde os oprejst og give os en flot holdning. Core-muskulaturen er de muskler, som spænder omkring maven, hæfter i taljen og fortsætter omkring på ryggen.

At træne sin Core kan gøres i kombination med denne form for træning, fordi den kan tænkes ind i de fleste typer øvelser.

Vores bindevæv bliver med tiden mindre juicy, men ved at stimulere det gennem stræk og afspænding kan vi gøre det mere smidigt og juicy igen. Bindevævet er det væv som holder på vores muskler, samt de bånd der hæfter vores muskler fast på knogler og som hæfter knogler sammen med knogler.

Hele kroppen består af bindevæv og denne skal også vedligeholdes, ligesom musklerne indeni skal det. Dette sker gennem afspænding og stræk.

10 mødegange. Første gang den 17. januar kl. 9-10.30.

Pris: 520 kr.

Tilmeld dig her.

Detaljer

Dato:
januar 17
Tidspunkt:
09:00 - 10:30

Arrangør

LOF Sorø
Telefon:
24 22 29 35
E-mail:
lof@lof-soroe.dk
Hjemmeside:
https://soroe.lof.dk/forside/

Sted

Dianalund Borgerhus
Sømosevej 44
Dianalund, 4293
+ Google Map