Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Halloween i Birkegårdens Haver

14. oktober 2017 - 29. oktober 2017

Der er gys og aktive dage med royalt islæt i Birkegårdens Haver, når der inviteres til fantastiske Halloween-dage. Her slippes hekse, spøgelser og ikke mindst 200 halm- og græskarfigurer, heriblandt den kongelige familie og kendte karakterer fra H.C. Andersens eventyr, løs i de smukke omgivelser.

Foto: Birkegårdens Haver

Haven vil i år fejre Halloween fra den 14. oktober til den 29. oktober.

Særligt de mere end 200 figurer er med til at gøre Birkegårdens Halloween til noget helt særligt, og Merry Sørensen fra Birkegårdens Haver har i år udtænkt nye figurer inspireret af H.C. Andersens Eventyr, og så er der også royalt besøg fra Kongehuset.

Dronning Margrethe, prins Henrik, kronprinsesse Mary og prinsesse Marie samt kronprins Frederik og prins Joachim er udført som figurer i fuld galla.

Udover de flotte pyntede haver er der planlagt aktiviteter for børnene i den første uge, der også er efterårsferien for de fleste poder. Her kan de udskære deres egen græskarlygte, og to gange om dagen vil de mest fantasifulde lygter præmieres.

De færdige græskarlygte udstilles i haven, eller kan købes med hjem for 25 kroner. De modige børn kan tage en tur i spøgelseslabyrinten i laden, hvor uhyggen venter. For de mindre børn er der lavet en labyrint, der er knap så skræmmende.

Café Klokkeblomst holder også Halloween, og serverer hver dag monsterburger til både børn og voksne.

Lørdag den 21. oktober inviterer Merry Sørensen på havevandring i de smukke efterårshaver, og efterfølgende vil der være Monsterburger-Buffet i Café Klokkeblomst. Husk tilmelding senest dagen før.

Fra den 23. -29. oktober er der skruet ned for aktiviteterne, og de smukt pyntede haver kan nydes stille og roligt, for dem der ønsker det.

Efterårssæsonen afsluttes med en gratis buffet den 29. oktober, hvor Café Klokkeblomst kreerer lækre retter af de sidste råvarer, så madspildet minimeres. Derefter holder Birkegårdens Haver en pause inden dørene åbnes for en fortryllende jul fra den første søndag i advent.

Se det fulde Halloween-program på birkegaardens-haver.dk.

Detaljer

Start:
14. oktober 2017
Slut:
29. oktober 2017

Sted

Birkegårdens Haver
Tågerupvej 4, Tågerup
Ruds Vedby, 4291 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.birkegaardens-haver.dk/