Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gratis julemeditation

17. december 2017

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 00:00 on søndag, repeating until 17. december 2017

Nomimind holder gratis julemeditation alle 3 adventssøndage, den 3. – den 10. – den 17. december
fra kl. 16.00 til kl. 17.15, send en mail og sikre dig en plads på info@nomimind.dk

Samme søndage fra kl. 13.00 til 16.00 er butikken åben med en vifte af julegaveideer til kvinder i alle aldre:

Hos Nomimind er vi ved et komme i julestemning. Julen er hjerternes tid hvor vi har fokus på de nære relationer, nærvær og selvomsorg. Vi vil gerne hjælpe forkælelsen på vej med både kendte og nye mærker i butikken i S
Fra Moshi Moshi Mind har vi fået bløde og lune stiles hjem blandt andet i frotte i efterårets lækre farver og i Moshis traditionelle klassiske tidløse og afslappede stil.

Samtidig kan vi præsentere et nyt brand Yogamii, Mindful Yoga Wear. Et dansk mærke der fokuserer på organisk yoga tøj med funktionelle detaljer, komfortabelt materiale og simpelt design. Lige i Nomiminds ånd, og til en fornuftig pris.

Ny forsyning af Manduka yogamåtter den populære PRO Lite måtte og Manduka meditationspuder. Et superbrand som mange yoga studier benytter, – det er produkter der er næste uopslidelige, og klassisk i look og materialer.
I en helt anden kategori kan du finde de stilfulde italienske ler krukker Bergs Potter, der passer ind i et hvert hjem. Potterne er af høj kvalitet og er håndlavet i Toscana. Vi har stenvaske fra Bali og andre dejlige sager.

Vi inviterer til at teste puderne og måtterne af af de 3 søndage i advent, hvor der er gratis meditation fra kl. 16.00 til kl. 17.15. Send en mail til info@nomimind.dk om du kommer til meditation.

Kig forbi Stenstrup og nyd et glas the og julesnack.

Foto: Nomimind

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
17. december 2017

Sted

Nomimind
Stenstrupvej 11
Sorø, 4180 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
2329 7344
Hjemmeside:
http://www.nomimind.dk/
Del på sociale medier